αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠότε θα έρθει το 5G ίντερνετ στην Ελλάδα (Χάρτες)

Πότε θα έρθει το 5G ίντερνετ στην Ελλάδα (Χάρτες)

Το 5G είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά το ασύρματο δίκτυο και υπάρχουν ήδη αρκετοί τυχεροί σε ορισμένες περιοχές που έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις υψηλές ταχύτητες αυτού του δικτύου. Η Qualcomm κυκλοφόρησε τώρα ένα χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κυκλοφορήσει το 5G σε πολλές χώρες της Ευρώπης, της Ασίας αλλά και της Αμερικής.

Μέσα σε αυτό το χρονοδιάγραμμα βρίσκεται και η Ελλάδα στην οποία το 5G θα έρθει από το 2021 και μετά. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ξεκινώντας από την χρονιά που μας έρχεται το 5G θα γίνει διαθέσιμο σε ορισμένες χώρες της Ευρώπης όπως η Αυστρία, η Γαλλία και η Ρωσία. Στην Αμερική τώρα το 5G θα απολαύσουν κάτοικοι του Μεξικού, του Καναδά, της Βραζιλίας και της Χιλής. Το 5G θα ξεκινήσει μέσα στο 2020 και σε πολλές χώρες της Ασίας όπως η Τουρκία, η Ινδία, η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία.

https://techblog.gr/wp-content/uploads/2019/11/Qualcomm-5G-roadmap-2021.jpg

Το τέλος του 2020 και ο ερχομός του 2021 όμως κρύβει εκπλήξεις για τους Ευρωπαίους κατοίκους όπου το 5G θα κυκλοφορήσει μαζικά σε πολλές χώρες της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας όπως η Ιταλία, η Γερμανία, το Βέλγιο και άλλες. Επιπλέον, το νέο ταχύτατο δίκτυο θα εγκατασταθεί και σε χώρες της Ασίας και της Αμερικής από το 2021 και έπειτα.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 4 =