αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠότε βγαίνουν στους δρόμους τα 250 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία

Πότε βγαίνουν στους δρόμους τα 250 νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία

Σε συνέχεια των αποφάσεων που ελήφθησαν στο Υπουργικό Συμβούλιο για την προμήθεια 250 ηλεκτροκίνητων λεωφορείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και της συνεδρίασης στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου συγκάλεσε σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών Γιάννης Ξιφαράς, o Διευθύνων Σύμβουλος Ευρώπης της Yutong Jack Li, η Account Manager Ευρώπης Frances Fan, και οι Διευθυντές Επιχειρησιακής Ανάπτυξης του Ομίλου Κοπελούζου Μιχάλης Κωνσταντίνου και Πάνος Μοσχανδρέου.

Συζητήθηκαν τα θέματα συνεπούς τήρησης των χρονοδιαγραμμάτων ώστε τα νέα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία να τεθούν σε κυκλοφορία το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου επισήμανε:

«Κάναμε τις απαραίτητες επισημάνσεις ώστε να τηρηθούν με συνέπεια τα χρονοδιαγράμματα, που έχουν τεθεί και να ανταποκριθούμε στη δέσμευσή μας έναντι του επιβατικού κοινού. Τα 250 ηλεκτροκίνητα λεωφορεία αποτελούν το πρώτο βήμα για τον εκσυγχρονισμό του συστήματος αστικών συγκοινωνιών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με οχήματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + 11 =