αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠότε έρχονται στην Ελλάδα τα αναψυκτικά του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Πότε έρχονται στην Ελλάδα τα αναψυκτικά του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Σε ένα μήνα θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά τα αναψυκτικά, Ready, που φέρουν την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα οποία θα διανέμονται, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όλη την Ευρώπη, από την The Love Company.

Σύμφωνα με το FnB Daily, η εταιρεία, που αποτελεί συνέχεια της Μοdello Group, διαθέτει, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και σε 33 χώρες στο εξωτερικό, τη σειρά Love Aloe, με βάση την aloe vera, ενώ πρόσφατα, ανέλαβε την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή για την Ελλάδα και την Κύπρο του lemonade brand, Calypso.

https://frontofficesports.com/wp-content/uploads/2021/02/Ready-Sports-Drink-Giannis-Antetokoumpo-01a-1-e1612915251979.jpg

Ο Γιάννης… επενδυτής

Μέσα στο 2020 έκανε το μεγάλο μπάσιμο ο Γιάννη Αντετοκούνμπο στον κόσμο των startups. O διάσημος μπασκετμπολίστας έγινε συνιδριοκτήτης της startup Ready Nutrition, παίρνοντας μετοχές της εταιρίας στα χέρια του. Πρόκειται για αμερικανική εταιρία με προϊόντα διατροφής για αθλητές.

Επίσημα δεν είχε ανακοινωθεί το χρηματικό ποσό που επένδυσε ο Αντετοκούνμπο στην εν λόγω εταιρία. Αλλά όπως έλεγαν στελέχη της στο CNBC, πρόκειται για εξαψήφιο νούμερο.

Πέρα από μετοχική συνεργασία, η συμφωνία της Ready Nutrition συμπεριλαμβάνει και ενεργή συμμετοχή του κορυφαίου αθλητή στην προϊοντική και στην διεθνή εξέλιξη της εταιρείας. Συγκεκριμένα θα δημιουργηθούν νέα προϊόντα που θα φέρουν την υπογραφή του και θα είναι τα πρώτα που θα βγουν εκτός αμερικανικής αγοράς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − seven =