αρχικηVIRALΠόσο χρόνο έχεις ακόμα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Η Ισπανική διαφήμιση που θα σε κάνει να προβληματιστείς (ΒΙΝΤΕΟ)

Πόσο χρόνο έχεις ακόμα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα; Η Ισπανική διαφήμιση που θα σε κάνει να προβληματιστείς (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζούμε σε μια εποχή που ξοδεύουμε πολύ χρόνο μπροστά από οθόνες. Σχεδόν καθημερινά ξοδεύουμε πολύ χρόνο μπροστά από το laptop μας, το smartphone ή την τηλεόραση. Και μάλιστα αρκετές φορές δεν καταλαβαίνουμε καν πως περνάει ο χρόνος. Έχεις όμως σκεφτεί ποτέ, με βάση τον τρόπο ζωής που έχεις, πόσος χρόνο έχεις ακόμη με τα αγαπημένα σου πρόσωπα;

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα προσπαθεί αν δώσει μια ισπανική διαφήμιση, η οποία θα σου βγάλει έντονα συναισθήματα. Και μάλλον θα σε κάνει να προβληματιστείς. Η διαφημιστική καμπάνια έχει τίτλο «Tenemos Que Vernos Más» ή σε απλά ελληνικά «Πρέπει να βλέπουμε περισσότερα ο ένας τον άλλο». Το βίντεο των 4,5 λεπτών είναι στα ισπανικά -αλλά έχει αγγλικούς υπότιτλους- τονίζει την αξία των προσωπικών αλληλεπιδράσεων σε έναν κόσμο που συχνά διακόπτεται από την τεχνολογία.

Βλέπουμε να μιλούν διάφοροι άνθρωποι, ανά δυάδες. Στο τέλος ο ερευνητής χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο που βασίζεται στον χρόνο που οι άνθρωποι δήλωσαν ότι ξοδεύουν μαζί και παράγοντες όπως η ηλικία και το προσδόκιμο ζωής για να προβλέψει πόσος ακόμη χρόνος τους απομένει να περάσουν μαζί. Τα αποτελέσματα είναι απρόσμενα και κάνουν τους περισσότερους συμμετέχοντες να δακρύσουν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × four =