αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠόσο συχνά πρέπει να κάνουμε posts στα social media; Δες τι ισχύει σε FB, Instagram, YouTube και άλλες πλατφόρμες

Πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε posts στα social media; Δες τι ισχύει σε FB, Instagram, YouTube και άλλες πλατφόρμες

Είναι πιθανό να έχεις προφίλ στα περισσότερα από τα social media που υπάρχουν σήμερα. Αν είσαι επιχειρηματίας, startupper ή freelancer, τότε μάλλον αυτό είναι απαραίτητο. Αφού στα social media θα χτίσεις το κοινό που θα σε ακολουθεί. Εκεί θα ποστάρεις περιεχόμενο και θα δημοσιεύεις τα επιχειρηματικά νέα ή τις προσφορές σου.

Αλλά τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε posts στα social media; Οι απόψεις που ακούγονται είναι πολλές. Εμείς βρήκαμε έναν πίνακα του Leader School, στο οποίο παρουσιάζεται ο «ιδανικός αριθμός» αναρτήσεων σε κάθε πλατφόρμα. Δες τι ισχύει στο Facebook, στο Instagram, στο YouTube, στο Twitter, στο Linkedin και στο Google Plus (αν και αυτό έχει ουσιαστικά αποσυρθεί).

Δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσεις κατά γράμμα το παρακάτω πλάνο. Αλλά θα σε βοηθήσεις ίσως για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης.

? Πόσο συχνά πρέπει να δημοσιεύουμε στα Social Media;☑️ Nα Θυμάστε η Ποιότητα κερδίζει πάντοτε την Ποσότητα ακόμα και στο Marketing των Social Media!

Gepostet von Leader School am Samstag, 9. Februar 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + 18 =