αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο κοστίζουν τα διάσημα γκρι t-shirts του Mark Zuckerberg (και είναι πιο ακριβά από ότι νομίζεις)

Πόσο κοστίζουν τα διάσημα γκρι t-shirts του Mark Zuckerberg (και είναι πιο ακριβά από ότι νομίζεις)

Σίγουρα το έχεις παρατηρήσει. Ο Mark Zuckerberg, εδώ και πολλά χρόνια, σε κάθε δημόσια εμφάνιση του φορά το ίδιο μπλουζάκι. Εντάξει, ίδιου χρώματος εννοούμε. Είναι αυτά τα γκρι t-shirts. Και ενώ θα περίμενες ότι αυτά τα μπλουζάκια κοστίζουν φθηνά, η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Σύμφωνα με το αμερικανικό GQ, τα μπλουζάκια αυτά μοιάζουν σαν να είναι μάρκας Brunello Cucinelli, J.Crew or Elder Statesman. Τι σημαίνει αυτό; Ας δούμε ένα παράδειγμα για να καταλάβετε για τι κόστος μιλάμε. Αν τα μπλουζάκια του Zuckerberg είναι Brunello Cucinelli, τότε αυτό σημαίνει ότι η τιμή για το κάθε ένα από αυτά φτάνει στα 295 δολάρια.

First day back after paternity leave. What should I wear?

Gepostet von Mark Zuckerberg am Montag, 25. Januar 2016

Γιατί όμως ο Mr Facebook φορά συνέχεια τα ίδια ρούχα; Εδώ είναι οι 3 βασικοί λόγοι.

1# Εξοικονόμηση χρόνου: Όταν ξεκινάς την εργάσιμη ημέρα σου, λογικά έχεις πολλά πράγματα στο κεφάλι σου. Και πρέπει να κάνεις αρκετές ενέργειες. Σκέψου να έχεις να αποφασίσεις κάθε ημέρα και τα ρούχα που θα φορέσεις. Πολύ χρόνος. Αντίθετα, αν φοράς ρούχα ίδιου τύπου και χρώματος, τα πράγματα είναι πιο απλά. Επίσης γλυτώνεις χρόνο από τα ψώνια, αφού πας κατευθείαν στο αγαπημένο σου μαγαζί, και ψωνίζεις συγκεκριμένα ρούχα.

2# Μυαλό: Ναι, εξοικονομείς ενέργεια και έχεις καθαρότερο μυαλό. Όταν έχεις πολλές αποφάσεις να λάβες, είναι καλύτερο να επικεντρωθείς στις σημαντικές. Έτσι όπως είπαμε θα πρέπει να «κόψεις» κάποια από τις λιγότερο σημαντικές αποφάσεις. Μια από αυτές είναι τα καθημερινά ρούχα.

3# Νιώθεις καλά: Αν επιλέξεις ένα ρούχο επειδή νιώθεις άνετα, τότε θα είσαι καλά μέσα σε αυτό. Αν επιλέξεις ένα ρούχο λόγω στιλ, τότε να είσαι σίγουρος ότι δείχνεις ωραίος εξωτερικά. Σε κάθε περίπτωση, νιώθεις άνετα μέσα σε ένα ρούχο που το έχεις επιλέξει εσύ, για συγκεκριμένους λόγους. Ενώ σου δίνει παραπάνω αυτοπεποίθηση. Σκέψου να το κάνεις κάθε ημέρα, με τον ίδιο τρόπο

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + 3 =