αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠόσο κοστίζουν οι φορτιστές των νέων iPhone 12

Πόσο κοστίζουν οι φορτιστές των νέων iPhone 12

Οι προπαραγγελίες για το iPhone 12 mini και το iPhone 12 Pro Max άνοιξαν στις ΗΠΑ και μαζί αποκαλύφθηκαν και οι τιμές του MagSafe Duo φορτιστή της και των δερμάτινων θηκών της.

Και επίσημα λοιπόν ο MagSafe Duo φορτιστής θα κοστίζει $129. Η συσκευασία θα περιέχει επίσης ένα καλώδιο USB-C σε Lightning ενός μέτρου αλλά δε θα περιέχει τον αντάπτορα πρίζας USB-C των 20W, τον οποίο θα προμηθευτεί κανείς έναντι $19 επιπλέον.

Να σημειώσουμε πως ο απλός MagSafe φορτιστής κοστίζει $39 και ο φορτιστής του Apple Watch κοστίζει $29, οπότε η άνεση να μπορείτε να φορτίζετε ταυτόχρονα το iPhone 12 και το Apple Watch από μία συσκευή χρεώνεται αρκετά παραπάνω. Η Apple δεν έδωσε στη δημοσιότητα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας ή προπαραγγελιών, παρά μόνο το συνηθισμένο “έρχεται σύντομα”.

Και η δερμάτινη θήκη που υποστηρίζει MagSafe και περικλείει όλο το τηλέφωνο έρχεται στα $129, ενώ η τιμή παραμένει ίδια είτε μιλάμε για το iPhone 12 mini είτε για το iPhone 12 Pro Max. Έρχεται σε τέσσερα χρώματα, μπλε, ροζ, καφέ και κόκκινο και προσφέρει μία εσωτερική θήκη για αποθήκευση καρτών και ένα λουράκι καρπού. Και εδώ δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας.

Οι πιο απλές δερμάτινες θήκες κυκλοφορούν ήδη, έρχονται σε μπλε, κίτρινο, καφέ, μαύρο και κόκκινο και κοστίζουν $59.

Πηγή: unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × five =