αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠόσο κοστίζει να ενοικιάσεις μια πολυτελή βίλα στο Costa Navarino

Πόσο κοστίζει να ενοικιάσεις μια πολυτελή βίλα στο Costa Navarino

Με έξι βίλες ξεκινά από φέτος το πρόγραμμα ενοικίασης πολυτελών κατοικιών της Costa Navarino. Πρόκειται για τρεις βίλες στη γειτονιά «Rolling Greens» με άμεση πρόσβαση στο γήπεδο The Dunes Course και άλλες τρεις στη γειτονιά «Olive Grove» μέσα στους ελαιώνες, όλες με θέα στη θάλασσα. Οι ιδιοκτήτες τους επέλεξαν να διαθέσουν προς ενοικίαση τις πολυτελείς αυτές κατοικίες για τα διαστήματα που δεν τις χρησιμοποιούν οι ίδιοι προκειμένου να έχουν οικονομικό όφελος.

Η Costa Navarino διαχειρίζεται το πρόγραμμα ενοικίασης εκ μέρους των ιδιοκτητών, κρατώντας ένας ποσοστό από τα έσοδα. Το κυριότερο όμως είναι ότι αξιοποιεί το πρόγραμμα ενοικίασης ως marketing για τις προς πώληση βίλες. Δηλαδή δίνει την ευκαιρία και σε άλλους δυνητικούς αγοραστές να «δοκιμάσουν» τις κατοικίες πριν αποφασίσουν να επενδύσουν σε αυτές.

Η τιμές ενοικίασης για τον Απρίλιο ξεκινούν από 1.500 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για κρατήσεις, ακόμα και αυτή την περίοδο εκτός αιχμής της τουριστικής κίνησης. Άλλωστε το τουριστικό συγκρότημα έχει υποδεχτεί τους πρώτους του ξένους επισκέπτες στο The Westin Resort από τις 18 Φεβρουαρίου, οπότε λειτούργησαν και τα τέσσερα γήπεδα γκολφ, την 1η Απριλίου θα λειτουργήσει το Mandarin Oriental, στις 25 Απριλίου ανοίγει το The Romanos και στις 3 Μαΐου το W Costa Navarino.

Οι προς ενοικίαση κατοικίες μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 10 άτομα και βρίσκονται σε προνομιακές τοποθεσίες στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή της Costa Navarino. Οι βίλες έχουν σχεδιαστεί από καταξιωμένους Έλληνες αρχιτέκτονες, ακολουθώντας τις αρχές βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής σύμφωνα με το μοντέλο αειφόρου ανάπτυξης της Costa Navarino.

Οι ευρύχωρες βίλες αναπτύσσονται σε ένα ή δύο επίπεδα και παρέχουν ιδιωτικότητα και άνεση, αποτελώντας μια ιδανική επιλογή για διακοπές με οικογένεια και φίλους. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την παραλία μήκους 1 χιλιομέτρου και να κολυμπήσουν στο Ιόνιο πέλαγος, καθώς και να επιλέξουν ανάμεσα σε μια πληθώρα αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως τα 4 signature γήπεδα γκολφ και τα 17 γήπεδα για τένις, padel και pickleball. Θα έχουν στη διάθεσή τους πάνω από 40 γαστρονομικές επιλογές καθώς και μια ευρεία γκάμα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και αυθεντικών εμπειριών, όπως οι βραδιές αστρονομίας, οι φιλοσοφικοί περίπατοι, το μεσσηνιακό πικνίκ και πολλές ακόμη.

Να σημειωθεί ότι οι Costa Navarino Residences απλώνονται σε τέσσερις γειτονιές, την Sea Dunes, την Rolling Greens, των οποίων οι κατοικίες μόλις παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, την Olive Greens και την Valley Greens που θα ολοκληρωθεί το 2026. Στις γειτονιές αυτές είναι διαθέσιμοι 3 τύποι κατοικιών: «off-plan» (από τα σχέδια), «turn key» (με το κλειδί στο χέρι) και branded διαμερίσματα. Tο εύρος τιμών (σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα) κυμαίνεται από 3,75 εκατ. ευρώ για τις “custom” κατοικίες, από 1,4 εκατ. ευρώ για τις «turn key» κατοικίες και από 770.000 ευρώ για τα branded διαμερίσματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + 1 =