αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠόσο κοστίζει να αποκτίσεις μία βίλα στην γειτονιά Valley Greens του Costa Navarino

Πόσο κοστίζει να αποκτίσεις μία βίλα στην γειτονιά Valley Greens του Costa Navarino

Με τιμές από 1,4 εκατ. ευρώ έως 2,6 εκατ. ευρώ ξεκινούν οι πωλήσεις 32 βιλών του νέου οικιστικού project στο Costa Navarino από την ΤΕΜΕΣ, όπως σημειώνει το Capital.gr.

Πρόκειται για τη νέα γειτονιά “Valley Greens”, με βίλες 2, 3 και 4 υπνοδωματίων με πισίνα, που θα αναπτυχθεί με τη λογική “turn-key” (με το κλειδί στο χέρι). Οι επιφάνειες των κατοικιών θα είναι από 135 έως 300 τ.μ.

Οι ιδιοκτήτες της “Valley Greens”, θα έχουν τα προνόμια και τα οφέλη των κατοικιών της Costa Navarino, μέσα από μια ευρεία γκάμα on demand υπηρεσιών και πρόσβαση στις εγκαταστάσεις και τις δραστηριότητες του Costa Navarino.

Ειδικότερα το νέο οικιστικό συγκρότημα περιλαμβάνει 12 βίλες 2 υπνοδωματίων με πρόσοψη στο γήπεδο του γκολφ, 10 βίλες με πισίνα 3 υπνοδωματίων και 10 βίλες με πισίνα 4 υπνοδωματίων επίσης μπροστά στο γκολφ.

Η ολοκλήρωση του project αναμένεται το 2026.

Η γειτονιά Valley Greens βρίσκεται σε ένα πράσινο τοπίο με ελαιώνες, κυπαρίσσια και βελανιδιές. Όλες οι βίλες έχουν θέα στη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας, στα γραφικά χωριά, ενώ ορισμένες έχουν θέα στο Ιόνιο Πέλαγος.

Μέχρι σήμερα η ΤΕΜΕΣ έχει προχωρήσει στη δημιουργία τεσσάρων γειτονιών στο Costa Navarino με πάνω από 100 κατοικίες: Sea Dunes, Olive Grove, Rolling
Greens, Valley Greens, που απαρτίζονται από 3 διαφορετικούς τύπους κατοικιών:

– Κατοικίες “off plan” (από τα σχέδια)

– Κατοικίες “turn key” (με το κλειδί στο χέρι) και

– Branded διαμερίσματα.

Όσον αφορά τα μεγέθη των κατοικιών (με βάση την τωρινή διαθεσιμότητα) κυμαίνονται από 135 – 1.300 τ.μ, 2 έως 7 υπνοδωματίων, σε οικόπεδα από 800 – 3,000 τ.μ.

Όσον αφορά το εύρος των τιμών (σύμφωνα με την τωρινή διαθεσιμότητα), κυμαίνονται από 3,75 εκατ. ευρώ για τις “custom” κατοικίες, από 1,4 εκατ. ευρώ για τις “turn key” κατοικίες και από 770.000 για τα branded διαμερίσματα.

Όσον αφορά τους αγοραστές περίπου το 50% είναι Έλληνες και το 50% ξένοι αγοραστές.

Η ζήτηση, σύμφωνα με στελέχη του Ομίλου, παραμένει υψηλή. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλες οι βίλες στη γειτονιά “Rolling Greens” πωλήθηκαν μέσα σε έναν μόλις χρόνο.

Σε συνέχεια αυτής της πολύ θετικής ανταπόκρισης, η ΤΕΜΕΣ παρουσίασε μέσα στο 2022 ένα νέο project βιλών στη γειτονιά “Olive Grove” σε πελάτες που είχαν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον, με αποτέλεσμα την άμεση διάθεση του συνόλου των κατοικιών, πριν ουσιαστικά αυτές βγουν επισήμως στην αγορά. Όλες οι γειτονιές έχουν πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις, δραστηριότητες και εμπειρίες της Costa Navarino, ενώ οι ιδιοκτήτες τους έχουν στη διάθεσή τους υπηρεσίες για τη διαχείριση και την καθημερινή φροντίδα των κατοικιών τους, ξενοδοχειακές υπηρεσίες κλπ.

Οι συνολικές επενδύσεις στο Costa Navarino έχουν φτάσει τα 1,25 δισ. ευρώ, καθώς οι άμεσες επενδύσεις που υλοποιεί η ΤΕΜΕΣ αγγίζουν τα 850 εκατ. και σε 400 εκατ. ευρώ υπολογίζονται οι επενδύσεις τρίτων για την αγορά περιουσιακών στοιχείων εντός της έκτασης. Η συμβολή της επένδυσης εν λειτουργία στο ΑΕΠ Μεσσηνίας έχει αγγίξει το 11%, ενώ το 60% των εργαζομένων προέρχεται από την ευρύτερη περιοχή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + 12 =