αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου cafe Berry’s

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου cafe Berry’s

Το Berry’s είναι το all day coffee and snack store, το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ώρα της ημέρας. Ποιοτικός καφές, σφολιάτες, δροσερές σαλάτες, ζεστά και κρύα σάντουιτς, χορταστικά club sandwiches, μπέργκερς, hot dogs, πεντανόστιμες μακαρονάδες, κρέπες, βάφλες, κ.ά. μια ευρεία γκάμα από επιλογές.

Με έμφαση στο delivery, το Berry’s προσφέρει άμεσα και γρήγορα, σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, την πλούσια και ποιοτική προϊοντική γκάμα του καταστήματος στον χώρο του πελάτη.

Αλλά πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα δικό σου κατάστημα μέσω franchise; Εδώ είναι τα δεδομένα όπως τα παραθέτει το franchiseportal.gr.

Στην επένδυση περιλαμβάνεται όλος ο εξοπλισμός του νέου καταστήματος (ψυγεία, τοστριέρες, βαφλιέρες κ.λπ.) που σημαίνει πως δεν επιβαρύνεται ο franchisee για την απόκτησή του. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να θέλει ο ίδιος να ασχοληθεί με τη λειτουργία του νέου καταστήματος, εξασφαλίζοντας το μέλλον για εκείνον και την οικογένειά του. Το ειδικό πακέτο ισχύει για περιορισμένο αριθμό καταστημάτων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + ten =