αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Home Burger

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Home Burger

Τo HOME BURGER ιδρύθηκε το 2007 από τον Βάσο Άρη, με πρώτο κατάστημα τον Αγ. Δημήτριο. Μετά από 10 έτη πετυχημένης διαδρομής στον χώρο της εστίασης, σήμερα μετράει 5 καταστήματα. Τι θα έλεγες να ανοίξεις ένα δικό σου Burgerάδικο μέσω franchise; Ας δούμε τα δεδομένα:

FRANCHISE FACTS

ENTRY FEES: ~ 30,000 Ευρώ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 60 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 90,000 Ευρώ

ROYALTIES: Μηνιαία χρέωση

Πλεονεκτήματα

  • Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της είναι, η εναλλακτική πρόταση στο χώρο της εστίασης, η διασφάλιση της ποιότητας μέσω σαφών και αυστηρών διαδικασιών, οι συνολικές ενέργειες Marketing αλλά και η συνεχής έρευνα για την ανανέωση του μενού, η σταδιακή και σταθερή ανάπτυξη αλλά και το άριστο επίπεδο επικοινωνίας και συνεργασίας με τους franchisees. Η HOME BURGER θέλει να δημιουργήσει συνεργασίες και να προσθέτει νέα δυναμικά και ενθουσιώδη άτομα στην οικογένειά της που θα τα εμπιστεύετε και θα την εμπιστεύονται.
  • Εκπαιδεύει τους συνεργάτες της σε όλα τα επίπεδα, τους δίνει την δυνατότητα να είναι ανεξάρτητοι και δημιουργικοί επιχειρηματίες.
  • Απορροφά όλες τις νέες εξελίξεις της τεχνολογίας και των εργαλείων management προκειμένου να μπορεί να ελέγχει ανά πάσα στιγμή όλες τις κινήσεις των καταστημάτων και να επεμβαίνει προς όφελος των συνεργατών της.
  • Εχει αποκτήσει την ωριμότητα και την απαραίτητη γνώση που την κάνει ικανή σαν εταιρεία να αντεπεξέλθει στα πολύπλοκα και ποικίλα ζητήματα τα οποία προκύπτουν σε μια ανταγωνιστική αγορά.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − seven =