αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου «Τhe Big Bad Wolf»

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου «Τhe Big Bad Wolf»

Αν θες να κάνεις ένα επιχειρηματικό βήμα στο πεδίο της εστίασης, μπορείς ανάμεσα σε άλλες να τσεκάρεις και την επιλογή της αλυσίδας Τhe Big Bad Wolf. Η αλυσίδα Τhe Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar™ αποτελεί ένα concept εστιατορίων ταχείας εξυπηρέτησης, που προσφέρει στους πελάτες μια μεγάλη ποικιλία από κρέας, κοτόπουλο, επιλογές για χορτοφάγους και γεύματα υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές.

H ιστορία ξεκινά το 2013, με τη λειτουργία του πρώτου Τhe Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar™, στα Μελίσσια. Τότε, τέθηκαν οι βάσεις για έναν νέο τρόπο απόλαυσης της παραδοσιακής εμπειρίας σουβλάκι σε ένα μοντέρνο και καθαρό περιβάλλον. Έκτοτε, το δίκτυο αριθμεί 10 εστιατόρια σε κεντρικά σημεία της Αθήνας και των προαστίων της.

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις όμως ένα δικό σου εστιατόριο μέσω franchise; Ας δούμε τα δεδομένα:

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

  • Η μεγάλη δύναμη του brand, η οποία προσελκύει το καταναλωτικό κοινό
  • Η διευρυμένη προϊοντική γκάμα, η οποία προσαρμόζεται στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, προσφέρει ποικίλες επιλογές που καλύπτει ακόμα και τους καταναλωτές που ακολουθούν εξειδικευμένη διατροφή.
  • Υψηλές πωλήσεις και μεγάλος ρυθμός ανάπτυξης.
  • Μεγάλη γνώση του real estate, η οποία οδηγεί στη σωστή επιλογή της τοποθεσίας του κάθε καταστήματος.
  • H εταιρία The Big Bad Wolf βρίσκεται δίπλα στους συνεργάτες της από την πρώτη στιγμή και σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας. Από την επιλογή του σημείου, τη διαμόρφωση του χώρου, την επιλογή και εκπαίδευση του προσωπικού και φυσικά την καθημερινή λειτουργία του καταστήματος. Το κάθε κατάστημα έχει το δικό του Σύμβουλο Λειτουργίας που είναι ο άνθρωπος κλειδί για την επιτυχία της επιχείρησης, καθώς παρέχει διαρκή υποστήριξη στο συνεργάτη franchisee.
  • Συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού των καταστημάτων και αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου, προκειμένου να εξασφαλίζονται η άριστη ποιότητα των προϊόντων και των πρώτων υλών.
  • Η προσήλωση στις εταιρικές αξίες όπως η ποιότητα, η ταχεία εξυπηρέτηση, η φιλοξενία και στη συνεχή αναζήτηση καινοτόμων λύσεων.
  • Tα The Big Bad Wolf διαθέτουν στο δυναμικό τους έμπειρα στελέχη της αγοράς με τεχνογνωσία και εξειδικευμένες γνώσεις στο κομμάτι της εστίασης, που στέκονται δίπλα στο συνεργάτη Franchisee.
  • Κομβικές συνεργασίες με ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες.

Οικονομικά δεδομένα

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 120

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 135.000 – 180.000

ENTRY FEES (σε Ευρώ): 30.000

ROYALTIES: 4%

MRK FEES: ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου Coffee Berry μέσω franchise

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 2 =