αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Δωδώνη μέσω franchise

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Δωδώνη μέσω franchise

Τι θα έλεγες να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Δωδώνη μέσω franchise; Η Δωδώνη ξεκίνησε από ένα μικρό γαλακτοπωλείο το 1967 και εξελίχθηκε σε βιοτεχνία παραγωγής παγωτού το 1970. Με την συνεχή ανοδική της πορεία εξελίσσεται σε βιομηχανία παγωτού και μεταφέρεται στις σημερινές της εγκαταστάσεις στην Παλλήνη Αττικής το 1984. Η προτεραιότητα στην διασφάλιση της ποιότητας επέβαλε στην εταιρεία να δημιουργήσει το δικό της μικροβιολογικό και χημικό εργαστήριο και να πιστοποιηθεί από τη Bureau Veritas κατά ISO 9001, τον υψηλότερο βαθμό πιστοποίησης.

Η Εταιρεία είναι σήμερα, με μεγάλη διαφορά, ο ηγέτης στην αγορά της Gelateria στην Ελλάδα και κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις σε αριθμό καταστημάτων στην αγορά των αλυσίδων εστίασης.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχει κερδίσει την αναγνώριση και την προτίμηση των καταναλωτών με αναγνωρισιμότητα που αγγίζει το 98%.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Η Εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος. Σήμερα διαθέτει 80 καταστήματα franchise. Η γρήγορη ανάπτυξη του δικτύου της οφείλεται στην εφαρμογή και ανάπτυξη ενός αποδοτικού και ευέλικτου μοντέλου καταστήματος, που αποφέρει υψηλά κέρδη.

Πλεονεκτήματα, όπως τονίζει η εταιρία:

  • Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας
  • Ολοκληρωμένο σύστημα ίδρυσης, λειτουργίας και διοίκησης του καταστήματος
  • Εκπαίδευση υψηλού επιπέδου
  • Βοήθεια και υποστήριξη στη λειτουργία του καταστήματος
  • Δωρεάν διαφημιστική υποστήριξη

Το Franchise δωδώνη αποτελεί ένα δυναμικό και επικερδές μοντέλο λιανικής πώλησης.

Τα πλεονεκτήματα του είναι:

  • Το κύρος του ονόματος “δωδώνη”
  • Η αξεπέραστη ποιότητα, αγνότητα και γεύση των προϊόντων δωδώνη
  • Η αγάπη των καταναλωτών για τα προϊόντα δωδώνη
  • Το χαμηλό κόστος της απαιτούμενης επένδυσης σε σύγκριση με την δυνητικά υψηλή απόδοση της
  • Το χαμηλό κόστος λειτουργίας του καταστήματος

Η προσφορά της εταιρείας είναι σημαντική και καλύπτει όλα τα στάδια στησίματος και λειτουργίας του καταστήματος:

α) Εκτίμηση βιωσιμότητας

Επιλογή σημείου και εκτίμηση βιωσιμότητας. Υπολογισμός απόδοσης της επένδυσης με την εκπόνηση σχετικής οικονομικής μελέτης.

β) Σχεδιασμός – Επίβλεψη

Ο σχεδιασμός και η επίβλεψη της κατασκευής του καταστήματος εκτελείται από έμπειρους σχεδιαστές, που εξασφαλίζουν την ομοιομορφία του δικτύου, την ορθή εκμετάλλευση των χώρων, την αισθητική του καταστήματος και την κάλυψη ειδικών αναγκών, καθώς και τη λειτουργικότητα και τη μείωση του κόστους.

γ) Πάγιος εξοπλισμός

Η εταιρεία υποδεικνύει συγκεκριμένους συνεργάτες για την προμήθεια εξοπλισμού με ευνοϊκές τιμές και εγγυήσεις

δ) Ενημέρωση – Εκπαίδευση

Η εταιρεία παρέχει δωρεάν συνεχή εκπαίδευση στο προσωπικό του καταστήματος για τα προϊόντα, το σερβίρισμα, τη λειτουργία του καταστήματος (μείωση κόστους, έλεγχο εργατικού δυναμικού, αποθήκης, απωλειών κ.λ.π.). Επίσης ενημερώνει και για τα σχετικά υγειονομικά, αγορανομικά, εργασιακά κ.λ.π. θέματα. Ο πελάτης χρησιμοποιεί ένα ολοκληρωμένο και έτοιμο πακέτο λειτουργίας και διοίκησης καταστήματος, που εξασφαλίζει την ορθή και επικερδή λειτουργία του καταστήματος από την πρώτη ημέρα.

ε) Διαφήμιση

Κάθε χρόνο, η εταιρεία υλοποιεί διαφημιστική καμπάνια. Παράλληλα σχεδιάζει πρόγραμμα προωθητικών ενεργειών για νέα προϊόντα, νέα καταστήματα κ.λ.π.

στ) Αποκλειστικότητα

Παρέχουμε συμβόλαιο που κατοχυρώνει τα δικαιώματα του δικαιοδόχου (franchisee) σε ορισμένη περιοχή για το μοντέλο δωδώνη, με προτεραιότητα ανάπτυξης για τη συγκεκριμένη αγορά.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Η επένδυση αποτελείται από 3 στοιχεία:

  1. Το εκμισθωτικό δικαίωμα (αέρας όπου υφίσταται)
  2. Τα έξοδα κατασκευής του καταστήματος κατά τα πρότυπα της δωδώνη.
  3. Entry Fee (12.500 ευρώ) που επιτρέπει στον δικαιοδόχο να χρησιμοποιεί το εμπορικό σήμα Δωδώνη και του οποίου ένα σημαντικό μέρος αποσκοπεί στην κάλυψη των δαπανών εκπαίδευσης, μάρκετινγκ και επίβλεψης πριν από το άνοιγμα του καταστήματος. H διάρκεια ισχύος είναι 10 χρόνια.

FACTS

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 30

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 100.000 €

ENTRY FEES: 12.500 €

ROYALTIES: 0%

MRK FEES: 0%

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): –

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 80

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + seven =