αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου πρατήριο Shell στην Ελλάδα

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου πρατήριο Shell στην Ελλάδα

Τι θα έλεγες να ανοίξεις το δικό σου πρατήριο; Με περίπου 770 πρατήρια που λειτουργούν σήμερα υπό το σήμα Shell, η εταιρεία έχει μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 22% και κατατάσσεται πρώτη στην Ελληνική αγορά. Για το σκοπό αυτό η Coral ΑΕ, αναζητά επιχειρηματίες-συνεργάτες οι οποίοι θα αναλάβουν τη διαχείριση πρατηρίων με σήμα Shell, με σκοπό τη βέλτιστη λειτουργία τους προκειμένου να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου αυτοκινητιστή.

Ξεκινώντας τη συνεργασία με την Coral ΑΕ, ο Διαχειριστής θα χρειαστεί να προσφέρει στην εταιρεία μια εγγύηση (10,000 – 15,000 Ευρώ) για το κεφάλαιο που διαχειρίζεται καθώς και να διαθέτει ένα κεφάλαιο κίνησης. Το ύψος του κεφαλαίου κίνησης εξαρτάται από του τύπο του πρατηρίου υγρών καυσίμων του οποίου θα αναλάβει τη διαχείριση. Ενδεικτικά, το συνολικό απαιτούμενο κεφάλαιο κίνησης ξεκινά από 20.000 ευρώ.

Τόσο η εγγύηση όσο και το κεφάλαιο κίνησης είναι απόλυτα διασφαλισμένο και επιστρέφονται σε περίπτωση διακοπής της συνεργασίας σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης που θα υπογραφεί.

Η αρχική εκπαίδευση περιλαμβάνει ένα εισαγωγικό πρόγραμμα διάρκειας 2 μηνών σε ένα πρότυπο πραγματικό πρατήριο/εκπαιδευτικό κέντρο στην Αττική. Στη συνέχεια πραγματοποιούνται εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία ενισχύουν τις γνώσεις του καθώς θα εξελίσσεται.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + 7 =