αρχικηVIRALΠόσο κοστίζει η είσοδος στην πισίνα του Hilton Athens

Πόσο κοστίζει η είσοδος στην πισίνα του Hilton Athens

Ο καιρός έγινε… καλοκαιρινός, οι παραλίες άρχισαν να έχουν έντονη κινητικότητα, και από το σκηνικό δεν λείπουν και οι πισίνες. Οι οποίες αποτελούν μια καλή επιλογή για όσους μένουν στο κέντρο της Αθήνας ή πιο βόρεια, και έτσι δεν έχουν άμεση πρόσβαση προς τη θάλασσα.

Πριν λίγες ημέρες, το Hilton έκανε την σχετική ανάρτηση στην Facebook Page του, μέσα από την οποία καλεί τους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν 6μηνη συνδρομή «στη μεγαλύτερη πισίνα ξενοδοχείου στο κέντρο της πόλης». Μιλά φυσικά για την πισίνα που διαθέτει το ξενοδοχείο. Η οποία κάθε καλοκαίρι είναι διαθέσιμη και για το κοινό.

Πόσο κοστίζει όμως μια… απλή βουτιά στην συγκεκριμένη πισίνα; Χωρίς, δηλαδή, να έχεις κάποια συνδρομή και χωρίς να είσαι ένοικος του ξενοδοχείου.

Ας δούμε τα δεδομένα: Η πισίνα του Hilton λειτουργεί από τις 8:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ. Το Oasis Pool Bar & Grill είναι ανοιχτό από τις 10:00 το πρωί έως τις 7:30 το απόγευμα. Η ημερήσια είσοδος για κολύμπι κοστίζει €35 τις καθημερινές (€25 αν πάτε μετά τις 6:00 το απόγευμα) και €55 τα Σαββατοκύριακα. Όχι και τόσο… οικονομικά δηλαδή.

Και φέτος το καλοκαίρι κάνουμε διακοπές στην #πισίνα του Hilton!Αποκτήστε τώρα την εξάμηνη συνδρομή στη μεγαλύτερη…

Gepostet von Hilton Athens am Freitag, 19. April 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − one =