αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠόσες ημέρες πρέπει να δουλέψεις για να πάρεις το iPhone 11; Μια έρευνα δίνει τις απαντήσεις

Πόσες ημέρες πρέπει να δουλέψεις για να πάρεις το iPhone 11; Μια έρευνα δίνει τις απαντήσεις

Τα νέα iPhone είναι εδώ. Μετά την παρουσίαση των νέων συσκευών πριν λίγες ημέρες, η ομάδα του Picodi.com αποφάσισε να συγκρίνει την τιμή του smartphone iPhone 11 Pro (μοντέλο 64 GB) με το μέσο μισθό σε διάφορες χώρες για να υπολογίσει τον αριθμό ημερών που απαιτούνται για την αγορά αυτής της συσκευής.

iPhone Index 2019

Η επίσημη τιμή του iPhone 11 Pro 64GB στην Ελλάδα θα είναι 1.179 ευρώ. Υποθέτοντας ότι ο μέσος μισθός στη χώρα μας σύμφωνα με την κεντρική στατιστική υπηρεσία είναι 1.161 ευρώ μεικτά, 984 (καθαρά) ένας Έλληνας θα έπρεπε να εργάζεται 27,7 ημέρες για να μπορέσει να αγοράσει το καινούργιο μοντέλο iPhone) (χωρίς να λαμβάνονται υπόψη άλλα έξοδα διαβίωσης). 0,1 ημέρες λιγότερα σε σχέση με πέρυσι.

Στην κορυφή της κατάταξης βρίσκονται η Ελβετία, οι ΗΠΑ και το Λουξεμβούργο, όπου η αναλογία των τιμών του iPhone σε σχέση με τις μέσες αποδοχές είναι πιο επωφελής. Ένας Ελβετός θα μπορέσει να μαζέψει το απαραίτητο ποσό για το iPhone 11 σε 4,8 ημέρες, ένας Αμερικανός 5,8 ημέρες και ένας κάτοικος του Λουξεμβούργου σε 6,7 ημέρες.

Στο Μεξικό ο μέσος κάτοικος θα μπορέσει να χαρεί το καινούριο του iPhone 11 μετά από 54,2 εργάσιμες ημέρες . Στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία μετά από 12,7 και 9,9 εργάσιμες ημέρες, αντίστοιχα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 + sixteen =