αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠόσα χρήματα χρειάζεσαι, για να μη ξανά δουλέψεις ποτέ στη ζωή σου: Εξηγεί μια σύμβουλος εκατομμυριούχων

Πόσα χρήματα χρειάζεσαι, για να μη ξανά δουλέψεις ποτέ στη ζωή σου: Εξηγεί μια σύμβουλος εκατομμυριούχων

Είναι μάλλον ένα… όνειρο που έχουν αρκετοί άνθρωποι: Να αποσυρθούν από την δουλειά τους και να ζήσουν σε όποιο μέρος επιθυμούν. Χωρίς να χρειάζεται να ξυπνούν κάθε πρωί για να δουλέψουν. Αλλά πόσο εύκολο είναι τελικά να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο σενάριο;

Την απάντηση, με βάση οικονομικά δεδομένα, την δίνει η Wendy Sarasohn, που εργάζεται ως σύμβουλους εκατομμυριούχων. Η ίδια απαντά στο πόσα χρήματα θα χρειαζόσουν, έτσι ώστε να μην ξανά δουλέψεις στη ζωή σου. Και να κάνεις πραγματικότητα το σενάριο που λέγαμε παραπάνω.

Σύμφωνα λοιπόν με συγκεκριμένη σύμβουλο, το ποσό που θα σου επιτρέψει να ζήσεις χωρίς να δουλεύεις για το υπόλοιπο της ζωής σου και ταυτόχρονα να διατηρείς ένα πλουσιοπάροχο lifestyle είναι τα $190.000.000 ή €158.770.000.

Όπως αναφέρει η Sarasohn, υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη αλληλουχία πραγμάτων που καταλήγουν σε αυτό το ποσό, συμπεριλαμβανομένων -μεταξύ άλλων- ενός σπιτιού στην Fifth Avenue της Νέας Υόρκης, ένα εξοχικό σε κάποια καλή τοποθεσία, η εκπαίδευση των παιδιών αλλά και πάγια έξοδα για ταξίδια, ψώνια και άλλα πράγματα που οι πλούσιοι συνηθίζουν να κάνουν στον άφθονο ελεύθερο χρόνο τους.

Πάντως αν θες ένα πιο ταπεινό lifestyle, ίσως να σου αρκεί και ένα μικρότερο χρηματικό ποσό…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας απρόσμενος διάλογος του Ωνάση με έναν πλανόδιο κουλουρά, μπορεί να σου δώσει ένα σπουδαίο μάθημα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 1 =