αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσα χρήματα κρατά στο πορτοφόλι του ο δισεκατομμυριούχος Warren Buffett

Πόσα χρήματα κρατά στο πορτοφόλι του ο δισεκατομμυριούχος Warren Buffett

Είναι μόνιμα μέσα στις λίστες με τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο. Η περιουσία του γνωστού επενδυτή Warren Buffett φτάνει στα 135 δισ. δολάρια. Βέβαια, παρά τα πολλά χρήματα που έχει, ο ίδιος διαθέτει μερικές… ταπεινές συνήθειες. Αφού είναι γνωστός για το «πρωινό των 3 δολαρίων» που τρώει κάθε ημέρα, αλλά και για το σπίτι στο οποίο διαμένει εδώ και αρκετές δεκαετίες χωρίς να νοιάζεται να αγοράσει κάποιο καλύτερο.

Μιλώντας στο Yahoo.com, ο Buffett αποκάλυψε ακόμα ένα απρόσμενο στοιχείο που αφορά τα οικονομικά του: Πόσα μετρητά κρατά μέσα στο πορτοφόλι του.

«Συνήθως κουβαλώ 400 δολάρια», τόνισε ο διάσημος businessman.

Όπως εξήγησε, η σύζυγος του θέλει να χρησιμοποιεί μετρητά, οπότε φροντίζει να έχει στο πορτοφόλι του πάντα αρκετά χαρτονομίσματα. Αλλά και ο ίδιος προτιμά να πληρώνει με μετρητά σε πολλές περιπτώσεις. «Χρησιμοποιώ μετρητά στο 98% των περιπτώσεων. Αν είμαι σε ένα εστιατόριο, θα πληρώσω πάντα μετρητά. Είναι απλά ευκολότερο», σημειώνει.

Έχει όμως μαζί του και τουλάχιστον μια πιστωτική κάρτα. «Έχω μια κάρτα American Express την οποία έλαβα το 1964», λέει χαρακτηριστικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + 9 =