αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσα χρήματα θα είχες σήμερα στα χέρια σου, αν είχες επενδύσει 1.000 δολάρια στην Tesla το 2010

Πόσα χρήματα θα είχες σήμερα στα χέρια σου, αν είχες επενδύσει 1.000 δολάρια στην Tesla το 2010

Η Tesla θεωρείται μια από τις πιο καινοτόμες εταιρίες, στη βιομηχανία του αυτοκινήτου. Και όχι τυχαία, αφού στο τιμόνι της βρήσκεται ο Elon Musk, ο οποίος δείχνει να έχει το όραμα και τα χρήματα, για να οδηγήσει την εταιρία στην κορυφή. Αν υποθέσουμε ότι το μέλλον των αυτοκινήτων θα είναι ηλεκτρικό και αυτόνομο, τότε η Tesla είναι στον σωστό δρόμο. Επενδύει στο μέλλον.

Φυσικά, η πορεία της Tesla μόνο εύκολη δεν είναι. Με τον Musk να καλείται συχνά να λύσει προβλήματα που έχουν να κάνουν π.χ. με το κομμάτι του όγκου παραγωγής ή με άλλα οικονομικά στοιχεία.

Σε κάθε περίπτωση, η τροχιά της Tesla παραμένει ανοδική. Με την εταιρία να θέλει να κάνει τα αυτοκίνητα της ακόμα πιο προσιτά οικονομικά στον μέσο οδηγό, ενώ υπάρχει και ένα μεγάλο πλάνο σύμφωνα με το οποίο θα τοποθετήσει τους σούπερ φορτηστές της σε πολλά σημεία σε όλο τον κόσμο. Και στην Ελλάδα.

Αν μπορούσες όμως να τα είχες προβλέψει όλα αυτά, και είχε επενδύσει στην Tesla 1.000 δολάρια το 2010, πόσα χρήματα θα είχες άραγε σήμερα στα χέρια σου; Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει το CNBC, θα είχε πάνω από 12 φορές την αξία τους. Δηλαδή 12.000 δολάρια.

https://sc.cnbcfm.com/applications/cnbc.com/resources/files/2018/05/31/Untitled_1.png

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − seventeen =