αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσα χρήματα έχει σήμερα ο άνθρωπος που κάποτε ίδρυσε το Twitter

Πόσα χρήματα έχει σήμερα ο άνθρωπος που κάποτε ίδρυσε το Twitter

Μπορεί τον τελευταίο καιρό το Twitter να έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα λόγω των κινήσεων του Elon Musk, ωστόσο κάποτε ξεκίναγε ως μία «άγνωστη πλατφόρμα», από έναν άλλον άνθρωπο. Το Jack Dorsey.

Ο ίδιος έχει πλέον αποχωρήσει από την εταιρία. Αλλά φυσικά έχει γίνει πολύ πλούσιος μέσα από όλο αυτό το επιχειρηματικό ταξίδι.

Το 2023, η καθαρή περιουσία του Dorsey φτάνει στα 5,1 δισεκατομμύρια δολάρια, σταθεροποιώντας τη θέση του ως ένα από τα πιο εύπορα άτομα παγκοσμίως, όντας σήμερα το #581 πιο πλούσιο άτομο στον κόσμο. Ως συνιδρυτής του Twitter και της Square, οι επιχειρηματικές προσπάθειες και οι στρατηγικές επενδύσεις του Dorsey συνέβαλαν σημαντικά στην αύξηση του πλούτου του. Παρά την αποχώρησή του από το διοικητικό συμβούλιο του Twitter το 2022, η καινοτόμος ηγεσία και η εμπλοκή του Dorsey στον κλάδο της τεχνολογίας συνεχίζουν να ωφελούν την οικονομική του κατάσταση.

Πως βγάζει χρήματα σήμερα;

Το ετήσιο εισόδημα του Jack Dorsey υπολογίζεται σε περίπου 58 εκατομμύρια δολάρια, προερχόμενο από διάφορες πηγές. Ως Διευθύνων Σύμβουλος της Block (πρώην Square), ενός ακμάζοντος ομίλου τεχνολογίας, ο Dorsey έχει μία σημαντική αμοιβή. Η ηγεσία του και οι στρατηγικές του αποφάσεις που οδηγούν στην ανάπτυξη και στην επιτυχία της εταιρείας και συμβάλλουν στο συνεχές εισόδημά του.

Επιπλέον, ο πλούτος του αυξάνεται με επενδύσεις σε διάφορες επιχειρήσεις πέρα από την εταιρεία του.

Το επιχειρηματικό πνεύμα του Dorsey τον οδήγησε να εξερευνήσει διαφορετικές βιομηχανίες, επιτρέποντάς του να παράγει εισόδημα μέσα από πολλά κανάλια.

Βγάζει χρήματα ακόμα και από ομιλίες. Με την πλούσια εμπειρία και τις επιχειρηματικές γνώσεις του, ο Dorsey είναι συχνά περιζήτητος ως ομιλητής και σύμβουλος. Μπορεί να δημιουργήσει οικονομικά έσοδα από εμφανίσεις σε συνέδρια, εκδηλώσεις και ιδιωτικές συμβουλευτικές υπηρεσίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + 14 =