αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως χρησιμοποιείται σήμερα το 6οροφο κτίριο των 3 εκατ. ευρώ που αγόρασε ο Mr Jumbo στο Κολωνάκι (ΦΩΤΟ)

Πως χρησιμοποιείται σήμερα το 6οροφο κτίριο των 3 εκατ. ευρώ που αγόρασε ο Mr Jumbo στο Κολωνάκι (ΦΩΤΟ)

Πριν ακόμα ξεσπάσει η πανδημία, ο ιδρυτής των Jumbo Απόστολος Βακάκης, έκανε μια real estate επένδυση στο Κολωνάκι. Η επένδυση δεν είχε να κάνει με κάποιο νέο υποκατάστημα Jumbo ή με την εξαγορά κάποιας άλλης αλυσίδας, αλλά με την αγορά ενός 6οροφου ακινήτου. Και συγκεκριμένα για μια πολυκατοικία έξι ορόφων στο Κολωνάκι, για την οποία ο κ. Βακάκης ξόδεψε 3 εκατομμύρια ευρώ, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες που βγήκαν στη δημοσιότητα.

Το ακόμη πιο ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη αγοραπωλησία είναι το γεγονός πως ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της δεν είναι άλλος από τον Τούρκο επιχειρηματία  Φερίτ Σαχένκ της Dogus, γνωστός από τις επενδύσεις του στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Το ακίνητο που «άλλαξε» χέρια είναι μια εντυπωσιακή πολυκατοικία έξι ορόφων στην συμβολή των οδών Υψηλάντου & Γενναδίου, κατασκευασμένη με την αισθητική της αρχιτεκτονικής της δεκαετίας του ’50 που ευνοούσε τα μεγάλα και άνετα οροφοδιαμερίσματα.

Αλλά πως αξιοποιείται σήμερα το συγκεκριμένο ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας; Την αξιοποίηση του έχει αναλάβει να «τρέξει» η BriQ Properties. Η οποία είναι Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία.

Στο επίσημο website της εταιρίας διαβάζουμε σχετικά με το εν λόγω ακίνητο: «Αυτοτελές, επταώροφο κτίριο συνολικής επιφάνειας 1.629,30 τ.μ. το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ι. Γενναδίου 4 & Υψηλάντου στην Αθήνα Αττικής και αποτελείται από ισόγειο και έξι (6) ορόφους με συνολική επιφάνεια 1.419,30 τ.μ. και από υπόγειο με επιφάνεια 210,00 τ.μ.». Η BriQ Properties σημειώνει ότι η Εκμισθώσιμη επιφάνεια είναι 1.629 m². Ενώ σε ότι αφορά τον τύπο ακινήτου, υπάρχει η επισήμανση «Office». Άρα λοιπόν το συγκεκριμένο κτίριο αξιοποιείται κυρίως για ανάγκες γραφείων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =