αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως οι «μυστικές κοινότητες» του Linkedin μπορούν να σε βοηθήσουν να αναπτύξεις το Project σου

Πως οι «μυστικές κοινότητες» του Linkedin μπορούν να σε βοηθήσουν να αναπτύξεις το Project σου

Το Linkedin μπορεί να σε βοηθήσει να αναπτύξεις το business project σου. Εντάξει, αυτό είναι λίγο- πολύ γνωστό. Τώρα θα εστιάσουμε σε ένα πράγμα που αρκετοί παραβλέπουν στην γνωστή πλατφόρμα. Είναι οι «μυστικές κοινότητες» του Linkedin. Η πλατφόρμα έχει δύο ειδών Groups: Τα ανοιχτά στα οποία μπορεί να συμμετέχει ελεύθερα ο καθένας, και τα κλειστά στα οποία για να μπει κάποιος πρέπει να πάρει το ΟΚ από τον διαχειριστή.

Και ενώ μια «κλειστή ομάδα» μπορεί να μοιάζει ως κάτι ασήμαντο για κάποιους, αυτή μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη αν έχεις ένα business project στα χέρια σου ή αν είσαι π.χ. freelancer. Αν φτιάξεις μια τέτοια ομάδα, μπορείς να συγκεντρώσεις το κοινό που θέλεις (αφού εσύ θα δίνεις την έγκριση για να μπει κάποιος), και έτσι είναι πιθανό να δημιουργηθούν πιο πιθανές συζητήσεις. Οι «άσχετοι» χρήστες είναι δύσκολο να βρεθούν εδώ.

Έτσι θα αναπτύξεις τις επαφές που θέλεις και θα μπορείς να συζητάς άμεσα μαζί τους.

Φυσικά αν δεν θέλεις να δημιουργήσεις μια δική σου ομάδα, μπορείς να μπεις σε μια ήδη υπάρχουσα. Αυτή την στιγμή υπάρχουν πάνω από 2 εκατ. ομάδες στο Linkedin, και σίγουρα κάποιες θα ταιριάζουν στο δικό σου επαγγελματικό προφίλ. Κάπως έτσι θα γίνεις πιο γνωστός στο πεδίο σου και θα κάνεις γνωστό το project σου απευθείας στο κοινό που θες.

Και να θυμάσαι: Εδώ δεν μετρά… μόνο η ποσότητα. Δεν χρειάζεται να αναζητάς πολυπληθή groups. Μια κλειστή ομάδα, με εξειδικευμένους χρήστες στο πεδίο που σε ενδιαφέρει, μπορεί να σε βοηθήσει άμεσα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × four =