αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πως να χρησιμοποιήσεις το αρνητικό feedback»: Ο CEO του Linkedin έδωσε την απάντηση του μέσα σε λίγες λέξεις

«Πως να χρησιμοποιήσεις το αρνητικό feedback»: Ο CEO του Linkedin έδωσε την απάντηση του μέσα σε λίγες λέξεις

Κάνει συχνά την εμφάνιση του. Είτε σε live ομιλίες, είτε με ιντερνετικές αναρτήσεις. Μιλάμε για τον CEO του Linkedin, Jeff Weiner. Και η αλήθεια είναι, ότι αυτός ο άνθρωπος πάντα έχει κάτι χρήσιμο να πει. Αυτή τη φορά, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Linkedin και μίλησε για το αρνητικό feedback που μπορεί να δέχεται κάποιος, και πως να το διαχειριστεί.

«Ακόμα και το αρνητικό feedback, μπορεί να είναι ένα δώρο. Πάρτε το στα σοβαρά, αλλά μην το αφήσετε να σας καθορίσει. Καθορίστε τον εαυτό σας», γράφει στη σύντομη ανάρτηση του ο Jeff Weiner.

Η ανάρτηση έγινε πριν λίγες ημέρες και μέχρι σήμερα έχει πάνω από 51.000 likes. Η συμβουλή του μοιάζει σωστή. Σίγουρα το αρνητικό feedback δεν το δέχεται κάποιος με ευχαρίστηση. Μπορεί όμως να σε εξελίξει, να δεις λάθη που ενδεχομένως δεν είχε δει και να βελτιωθείς.

Αλλά ακόμα κι αν η κριτική που σου γίνεται, δεν είναι προς την σωστή κατεύθυνση, με αυτό τον τρόπο μπορείς να δεις το πως σκέφτονται κάποιοι άνθρωποι που έχουν διαφορετική οπτική από εσένα. Όλα είναι χρήσιμα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + six =