αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠως να στείλεις το βιογραφικό σου στον Μασούτη

Πως να στείλεις το βιογραφικό σου στον Μασούτη

Πιθανότατα γνωρίζεις την αλυσίδα Μασούτης. Η οποία δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια. Tο 1976, ο ιδρυτής της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην οδό Κ. Κρυστάλλη, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Σήμερα, η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα και σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες.

Με 333 καταστήματα, 311 καταστήματα λιανικής, 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, ένα κέντρο αποθήκευσης και διανομής στο Καβαλάρι και ένα στο Βιομηχανικό πάρκο Μαρκόπουλο, Αττική, καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιφέρειες της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, τη Φθιώτιδα, την Εύβοια, την Αιτωλοακαρνανία, την Αττική και τα νησιά Θάσο, Λήμνο, Λέσβο, Χίο και Άνδρο. Απασχολεί περισσότερους από 8.150 εργαζόμενους.

Πως όμως μπορείς να εργαστείς στην εταιρία; Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την ειδική φόρμα που έχει η αλυσίδα εδώ. Και τα στελέχη της εταιρίας θα επικοινωνήσουν μαζί σου μόλις προκύψει μια ανοιχτή θέση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 3 =