αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως να σερφάρεις σε ιστοσελίδες απευθείας μέσα από το Apple Watch σου

Πως να σερφάρεις σε ιστοσελίδες απευθείας μέσα από το Apple Watch σου

Αλλαγές στο Apple Watch έφερε το γεγονός ότι απουσιάζει το Safari, καθώς οι χρήστες θα μπορούν να σερφάρουν στις ιστοσελίδες μέσω του μBrowser, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν το κινητό τους.

Συγκεκριμένα, μόλις κυκλοφόρησε η νέα εφαρμογή από την Arno Appenzeller και σας επιτρέπει να σερφάρετε στο ίντερνετ απευθείας από το Apple Watch σας και μάλιστα, δουλεύει σχεδόν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, οι εικόνες σε ορισμένες σελίδες δεν φορτώνονται γρήγορα και μερικές φορές δεν φορτώνονται καθόλου, αλλά ίσως αυτό διορθωθεί σε μελλοντικό update.

Το μBrowser είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του και σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση ή να εισάγετε μια διεύθυνση URL απευθείας στο ρολόι, αλλά αν χρησιμοποιείτε παράλληλα και το companion app στο iPhone μπορείτε άμεσα να προσθέσετε τις αγαπημένες σας σελίδες. Τέλος, όταν πατήσετε σε κάποιο site θα σας βγάλει μια επιλογή για να επιβεβαιώσετε, καθώς όπως λέει η εταιρία είναι απαραίτητη από την Apple. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το app δε συλλέγει καθόλου τα δεδομένα σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε το μBrowser πατώντας εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 2 =