αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως να προσθέσετε ένα μέρος που δεν υπάρχει στον χάρτη των Google Maps

Πως να προσθέσετε ένα μέρος που δεν υπάρχει στον χάρτη των Google Maps

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Google Maps είναι μια εκπληκτική εφαρμογή, αλλά δεν είναι τέλεια. Κάθε τόσο ανακαλύπτετε ένα μέρος που δεν υπάρχει στο Google Maps. Μπορείτε να βελτιώσετε την υπηρεσία προσθέτοντάς το μόνοι σας.

Όλοι μπορούν να προσθέσουν ένα μέρος στο Google Maps, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η τροποποίησή σας θα γίνει αποδεκτή. Η Google κάνει επαλήθευση της προσθήκης, καθώς μπορεί να αναφέρετε κάτι λάθος. Είναι πολύ σύνηθες να απορρίπτονται οι προσθήκες χάρτη. Δείτε παρακάτω τι ακριβώς πρέπει να κάνετε.

Προσθέστε ένα μέρος που λείπει σε iPhone, iPad ή Android

Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Google Maps στο iPhone, το iPad ή τη Android συσκευή σας και μεταβείτε στην καρτέλα “Contribute”.

Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “Add Place” στο επάνω μέρος της οθόνης.

Τώρα θα πρέπει να συμπληρώσετε τις πληροφορίες για το μέρος που λείπει. Πρέπει να συμπληρώσετε όλα όσα φέρουν αστερίσκο.

Για το πλαίσιο τοποθεσίας, πατήστε το χάρτη εάν θέλετε να μετακινήσετε ένα pin αντί να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση.

Google Maps

Όταν τελειώσετε, επιλέξτε το εικονίδιο βέλους στην επάνω δεξιά γωνία.

Το contribution σας θα αποσταλεί στην Google και θα λάβετε ένα email αφού ελεγχθεί.

Προσθέστε ένα μέρος που λείπει από το desktop

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα μέρος χρησιμοποιώντας τον Windows 10 υπολογιστή σας, Mac και Linux. Μεταβείτε στον ιστότοπο του Google Maps σε έναν browser όπως ο Google Chrome.

Κάντε κλικ στο εικονίδιο του μενού στο πλαίσιο αναζήτησης.

Google Maps

Επιλέξτε “Add a Missing Place” από το μενού της πλευρικής γραμμής.

Εδώ θα συμπληρώσετε τις πληροφορίες για το μέρος που λείπει. Μπορείτε να κάνετε κλικ στον χάρτη, εάν θέλετε να μετακινήσετε το pin στην τοποθεσία ή να εισαγάγετε τη διεύθυνση χειροκίνητα.

Google Maps

Κάντε κλικ στην επιλογή “Send” όταν ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση της φόρμας.

Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που σας ευχαριστεί για τη συμβολή σας στο Google Maps. Θα λάβετε ένα email μετά τον έλεγχο της τροποποίησής σας. Κάντε κλικ στο “Done” για να ολοκληρώσετε.

Είναι πραγματικά τόσο απλό. Το δύσκολο είναι να εγκριθεί η υποβολή σας. Η Google είναι πολύ προσεκτική γι΄αυτό και το Google Maps είναι μια πάρα πολύ αξιόπιστη εφαρμογή.

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + four =