αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως να προσελκύσεις το (σωστό) κοινό στο Instagram. Και χωρίς να επενδύσεις χρήματα

Πως να προσελκύσεις το (σωστό) κοινό στο Instagram. Και χωρίς να επενδύσεις χρήματα

Πολλοί άνθρωποι έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν το δικό τους κοινό στο Instagram. Και στη συνέχεια, αξιοποιούν τους followers που έχουν μαζέψει. Πως; Υπάρχουν αρκετοί τρόποι. Από την διαφήμιση προϊόντων, την παραπομπή σε κάποιο site ή το προμοτάρισμα σεμιναρίων. Τα ευχάριστα νέα: Μπορείς να το κάνεις και εσύ!

Ο Neil Patel είναι γνωστός marketer και digital γκουρού. Στο παρακάτω βίντεο εξηγεί το πως θα προσελκύσεις το σωστό κοινό στο Instagram profile σου, δωρεάν. Αξίζει να σταθούμε στη λέξη «σωστό». Δεν έχει νόημα να μαζέψεις κοινό που δεν ενδιαφέρεται για αυτό που κάνεις. Είναι το πρώτο tip που δίνει ο Patel. Αν για παράδειγμα, κάνεις likes και σχολιάζεις φωτογραφίες ημίγυμνων μοντέλων, τότε οι followers αυτών των μοντέλων μπορεί να ακολουθήσουν και εσένα. Όμως μάντεψε: Δεν θα κάνουν likes στο υλικό που ανεβάζεις. Γιατί πολύ απλά δεν ενδιαφέρονται για το δικό σου αντικείμενο. Βρες followers που είναι μέσα στο πεδίο σου.

Το δεύτερο tip, είναι να κάνεις αναρτήσεις που είναι attractive. Βγάλε το συναίσθημα και το πάθος σου, για αυτό που παρουσιάζεις. Αν ο τρόπος που παρουσιάζεις κάτι είναι «βαρετός», τότε δεν θα αποκτήσεις κοινό που θα σε ακολουθεί και θα αλληλεπιδρά μαζί σου. Και φυσικά, θα πρέπει να δημοσιεύεις υλικό με σταθερή συχνότητα.

Ο Neil Patel δίνει συνολικά 5 tips. Δες τα όλα στο παρακάτω βίντεο

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + eleven =