αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως να προγραμματίσεις τις αναρτήσεις σου στο Instagram για να κρατάς «ζεστό» το κοινό σου

Πως να προγραμματίσεις τις αναρτήσεις σου στο Instagram για να κρατάς «ζεστό» το κοινό σου

Ένας από τους βασικούς τρόπους να κρατήσουμε τα νούμερα στο instagram μας ψηλά είναι να είμαστε ενεργοί συχνά. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε συχνά δημοσιεύσεις και να ανεβάζουμε ιστορίες. Ο περιορισμένος μας χρόνος όμως πολλές φορές δεν επιτρέπει να ασχοληθούμε με το προφίλ μας όσο θα θέλαμε. Μία λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι ο προγραμματισμός αναρτήσεων. Υπάρχουν πολλά apps που το κάνουν αυτό, και το Digitallife.gr  προτείνει συγκεκριμένα το apphi που είναι δωρεάν για να το κατεβάσετε από το App Store και το Google Play στο κινητό σας. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε από το laptop σας μέσω της Desktop Version του.

Πώς λειτουργεί;

Αρχικά, πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο instagram μέσω της εφαρμογής. Μην φοβηθείτε να εισάγετε τον κωδικό σας, είναι απαραίτητος ώστε να προγραμματίσει το apphi τις αναρτήσεις σας. Έπειτα, πατήστε την επιλογή “schedule” στο κάτω μέρος της οθόνης όπως δείχνει το βελάκι της φωτογραφίας.

Έπειτα, διαλέξτε τι είδους θα είναι το post που θέλετε να κάνετε. Μπορεί να είναι στο feed σας, μπορεί να είναι instastory ή ακόμη και ανάρτηση στο IGTV σας. Επίσης, μπορείτε να διαλέξετε εάν θέλετε να αναδημοσιεύσετε κάτι που έχετε ήδη ανεβάσει. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, θα ανεβάσουμε ένα instastory. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πατήσουμε στο “Story”. Εάν θέλετε να κάνετε ανάρτηση στο feed σας, πατήστε “Gallery”.

Πατήσαμε την επιλογή “story” για να βάλουμε ιστορία στο προφίλ μας. Τώρα, θα πρέπει να διαλέξουμε από την αρχειοθήκη μας την εικόνα που θέλουμε.

Επιλέξαμε αυτήν την εικόνα και τώρα θα την προγραμματίσουμε. Πατάμε στο “upload time” και ορίζουμε την ώρα που θέλουμε. Η εφαρμογή σας δίνει επίσης την δυνατότητα να ορίσετε και την διαγραφή της δημοσίευσης όποτε θέλετε. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν επιθυμούμε κάτι τέτοιο, οπότε το αφήνουμε στην επιλογή “none”. Για να ανέβει η εικόνα μας πατάμε “Upload”.

Η ανάρτηση μας έγινε. Όταν έρθει ο χρόνος που ορίσαμε, θα το δούμε να έχει ανέβει κανονικά στο προφίλ μας. Στο section “posted” μπορείτε να δείτε πως φαίνεται το προφίλ σας με όλες τις αναρτήσεις σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 − two =