αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠως να παρουσιάσεις μια νέα ιδέα στο αφεντικό σου (και να γίνει αποδεκτή)

Πως να παρουσιάσεις μια νέα ιδέα στο αφεντικό σου (και να γίνει αποδεκτή)

Όλοι έχουμε βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση: Νομίζουμε ότι βρήκαμε την «τέλεια ιδέα», αυτή που θα εντυπωσιάσει τους πάντες στην εταιρία που δουλεύουμε. Και το κυριότερο: Θα εντυπωσιάσει το αφεντικό. Κάπου εκεί έρχεται… η ανώμαλη προσγείωση. Αφού μόλις παρουσιάσουμε την ιδέα στον leader, διαπιστώνουμε ότι πολύ γρήγορα αυτή απορρίπτεται.

Εντάξει, το να καταφέρεις να πείσεις κάποιον για την αξία μια νέα ιδέας, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ειδικά αν αυτός ο κάποιος είναι το αφεντικό σου. Το παρακάτω γράφημα μπορεί να σε βοηθήσει. Είναι τα βήματα που πρέπει να κάνεις έτσι ώστε να καταφέρεις να παρουσιάσεις την ιδέα σου με σωστό τρόπο και να γίνει αποδεκτή από την άλλη πλευρά.

Είναι σημαντικό να βρεις τα «γιατί» πρέπει να εφαρμοστεί η ιδέα σου. Και να παρουσιάσεις την δική σου λύση. Ενώ πρέπει να είσαι έτοιμος να απαντήσεις σε δύσκολες ερωτήσεις. Κράτα και μερικές «λεπτομέρειες» που κάνουν την διαφορά: Μην πας Δευτέρα να κάνεις την κρούση σου. Και προτίμησε να πας απογευματινές ώρες, τότε που η δουλειά είναι πιο χαλαρή και το αφεντικό σου θα έχει περισσότερο χρόνο για να σε ακούσει.

Δες όλα τα tips παρακάτω

https://assets.entrepreneur.com/images/misc/1502387739_pitch-idea-infographic.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × two =