αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως να ξεμπλοκάρεις ένα χρήστη στον Facebook Messenger

Πως να ξεμπλοκάρεις ένα χρήστη στον Facebook Messenger

Εάν θέλετε να επιτρέψετε σε έναν μπλοκαρισμένο χρήστη να σας καλέσει και να σας στείλει ξανά μήνυμα στο Facebook Messenger, θα πρέπει πρώτα να τον ξεμπλοκάρετε (unblock). Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να το κάνετε τόσο στον υπολογιστή όσο και στο κινητό.

Αρχικά, πρέπει να έχετε στο νου σας ότι το να ξεμπλοκάρετε κάποιον στο Facebook και να τον ξεμπλοκάρετε στο Facebook Messenger είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Εάν έχετε μπλοκάρει εντελώς κάποιον στο Facebook, θα πρέπει πρώτα να τον ξεμπλοκάρετε εκεί, για να του επιτρέψετε να συνδεθεί μαζί σας και στο Messenger.

Εδώ θα δούμε μόνο πώς μπορείτε να ξεμπλοκάρετε έναν χρήστη στο Facebook Messenger.

Desktop

Για να αφαιρέσετε κάποιον από τη block λίστα σας στο Messenger web version στον υπολογιστή Windows, Mac, Linux ή Chromebook, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Στον υπολογιστή σας, ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης και ανοίξτε το site του Facebook. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.
  • Στην επάνω δεξιά γωνία, κάντε κλικ στο εικονίδιο με το βέλος.
  • Θα ανοίξει ένα μενού. Εκεί επιλέξτε “Ρυθμίσεις & Απόρρητο“.
  • Στο μενού “Ρυθμίσεις & Απόρρητο”, κάντε κλικ στις “Ρυθμίσεις“.
  • Το Facebook θα σας μεταφέρει σε μια σελίδα “Γενικές ρυθμίσεις λογαριασμού“. Εδώ, στη στήλη στα αριστερά, κάντε κλικ στο “Μπλοκάρισμα“.
  • Θα ανοίξει μια σελίδα, που λέγεται “Διαχείριση μπλοκαρίσματος“. Πηγαίνετε προς τα κάτω, στην ενότητα “Μπλοκάρισμα μηνυμάτων”. Βρείτε τον χρήστη που θέλετε να ξεμπλοκάρετε και κάντε κλικ στο “Κατάργηση μπλοκαρίσματος” δίπλα στο όνομά του.

Μετά από αυτό, το Facebook θα ξεμπλοκάρει τους επιλεγμένους χρήστες στο Messenger. Αυτοί οι χρήστες θα μπορούν τώρα να σας στείλουν μήνυμα και να σας καλέσουν στο Messenger.

Mobile συσκευή

Σε iPhone, iPad ή Android συσκευή, ανοίξτε την επίσημη εφαρμογή Facebook Messenger για να κάνετε unblock κάποιον και να του επιτρέψετε να επικοινωνήσει μαζί σας.

  • Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή. Στην επάνω αριστερή γωνία, πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας.
  • Θα ανοίξει μια οθόνη “Εγώ“. Εδώ, πηγαίνετε προς τα κάτω και πατήστε “Απόρρητο“.
  • Στην οθόνη “Απόρρητο”, πατήστε “Μπλοκαρισμένοι λογαριασμοί“.
  • Θα δείτε μια λίστα με τα άτομα που έχετε μπλοκάρει. Αυτή η λίστα περιέχει επίσης τους χρήστες που έχετε μπλοκάρει πλήρως στον λογαριασμό σας Facebook.
  • Για να ξεμπλοκάρετε κάποιον από αυτήν τη λίστα, πατήστε πάνω στο όνομά του. Στη συνέχεια, στην οθόνη “Μπλοκάρισμα” που ανοίγει, πατήστε “Κατάργηση μπλοκαρίσματος μηνυμάτων και κλήσεων“.
  • Στο “Κατάργηση μπλοκαρίσματος μηνυμάτων και κλήσεων” που ανοίγει, πατήστε “Κατάργηση μπλοκαρίσματος“.

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + nineteen =