αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως να ξεκινήσεις μια μικρή επιχείρηση παράλληλα με την full-time δουλειά σου: Ένα βίντεο του Money.com δίνει 3 tips

Πως να ξεκινήσεις μια μικρή επιχείρηση παράλληλα με την full-time δουλειά σου: Ένα βίντεο του Money.com δίνει 3 tips

Είναι μια επιλογή στην οποία προσχωρούν αρκετοί νέοι. Και στην Ελλάδα. Δημιουργούν την δική τους μικρή επιχείρηση, παράλληλα με την full-time δουλειά τους. Με απλά λόγια, δεν μπαίνουν 100% στο νέο τους project από την Day 1. Αλλά «τρέχουν» τις δύο δραστηριότητες τους παράλληλα. Είναι εύκολο; Προφανώς όχι. Αφού ένα τέτοιο μοντέλο, απαιτεί αρκετές ώρες εργασίας κάθε ημέρα.

Ωστόσο, είναι κάτι που μπορεί να μειώσει το ρίσκο. Αφού από την μια δημιουργείς την επιχείρηση που τόσο ήθελες, ενώ από την άλλη δεν αφήνεις την πρωινή δουλειά σου. Άρα αν το νέο εγχείρημα δεν πάει καλά, απλά συνεχίζεις την δουλειά που έκανες μέχρι τώρα. Επίσης, μη ξεχνάς ότι μια νέα επιχείρηση μάλλον δεν θα σου φέρει κέρδη από την αρχή, άρα κάπου πρέπει να βρεις χρήματα.

Στο παρακάτω βίντεο του αμερικανικού Money.com θα δεις το πως να ξεκινήσεις μια μικρή επιχείρηση παράλληλα με την full-time δουλειά σου. Καταρχήν θέσε ρεαλιστικούς στόχους, τους οποίους μπορείς να διαχειριστείς. Επιπλέον, απέφυγε τις εντάσεις με τον τωρινό εργοδότη σου. Ίσως θα ήταν καλύτερο να τον ενημερώσεις για τα νέα σου σχέδια, και να συζητήσετε το πως θα εξελιχτεί η συνεργασίας σας. Μπορούν να βοηθήσουν και οι συνάδελφοι σου. Τέλος, μη ξεχνάς ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος. Μοίρασε μερικά tasks outsource. Σε freelancers. Αρκεί φυσικά να έχεις μερικά χρήματα για να το κάνεις.

How to Start a Small Business

How to start a small business while still working a full-time job.

Gepostet von MONEY am Samstag, 4. August 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × four =