αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠως να μην μείνεις ποτέ ξανά χωρίς δουλειά. Έξι κινήσεις- κλειδιά που θα σε βοηθήσουν

Πως να μην μείνεις ποτέ ξανά χωρίς δουλειά. Έξι κινήσεις- κλειδιά που θα σε βοηθήσουν

Δεν είναι εύκολο να κινηθείς στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον εργασίας. Με τα δεδομένα να γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, αν είσαι σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, όπου η ανεργία είναι υψηλή ενώ οι ανοιχτές θέσεις εργασίας είναι περιορισμένες. Και είναι πολύ πιθανό μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό να βρεθείς χωρίς δουλειά. Σε όλους μας έχει τύχει.

Το ερώτημα εδώ είναι το εξής: Υπάρχει κάποια «μαγική συνταγή» έτσι ώστε να μην ξανά μείνεις χωρίς δουλειά; Εντάξει, «μαγική συνταγή» μάλλον δεν υπάρχει. Ωστόσο υπάρχουν κάποιες κινήσεις που μπορείς να κάνεις και θα σε φέρουν πιο κοντά σε αυτό τον στόχο.

Στο παρακάτω γράφημα θα δεις 6 συγκεκριμένες κινήσεις για να γίνεις πιο περιζήτητος στην αγορά εργασίας. Και άρα να είναι πιο δύσκολο να μείνεις άνεργος. Όπως θα δεις μάλιστα, οι εν λόγω κινήσεις αφορούν διάφορα πεδία. Από τα skills που πρέπει να αναπτύξεις, το online portfolio ή η παρουσία σου στο ίντερνετ (τσέκαρε και τα social media). Φτάνοντας μέχρι το παραδοσιακό networking. Είναι όλα κομμάτια του παζλ. Εσύ πόσα από αυτά έχεις;

https://i.pinimg.com/564x/35/41/b6/3541b6d6e6937563a3b7f60a6a120dd6.jpg

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτές είναι οι Ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες μπορείς να κάνεις μεταπτυχιακό δωρεάν

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + six =