αρχικηVIRALΠως να μεταμορφώσεις τον τοίχο σου με κορμούς δέντρων

Πως να μεταμορφώσεις τον τοίχο σου με κορμούς δέντρων

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να μεταμορφώσετε κάτι που συνήθως θα παραβλέπατε, όπως για παράδειγμα ένας κορμός δέντρου, σε κάτι που είναι όμορφο και χρήσιμο. Ειδικά αν αυτό συμβάλει στην όμορφη ατμόσφαιρα του χώρου σας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να χρησιμοποιήσετε ένα κορμό δέντρου: Μπορείτε να τον κάνετε σκαμπό, βάση για φωτιστικό ή τραπεζάκι. Όσο μεγαλύτερη φαντασία έχετε, τόσες περισσότερες χρήσεις του μπορείτε να βρείτε. Ωστόσο, εμείς θα σας παρουσιάσουμε μια χρήση του που ίσως ποτέ δεν είχατε φανταστεί: μπορείτε να διακοσμήσετε έναν ολόκληρο τοίχο με κορμούς δέντρων!

Η ιδέα αυτή θα δώσει φοβερό στιλ στο σπίτι σας. Η ρουστίκ αίσθηση σε συνδυασμό με το γήινο υλικό είναι πραγματικά ικανά να μεταμορφώσουν τον χώρο. Το μόνο που χρειάζεστε είναι πολύ λεπτές φέτες από κορμούς δέντρων.

Αν έχετε τζάκι μπορείτε να πάρετε μερικά ξύλα ή αν δεν έχετε, μπορείτε να επισκεφτείτε μία μάντρα και να ζητήσετε κορμούς διατομής περίπου 10-15 εκ. Εάν έχετε την δυνατότητα ζητήστε από  έναν ξυλουργό να σας τα κόψει αλλιώς μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας με ένα πριόνι χειρός. Είναι αρκετά λεπτά και δεν θα είναι δύσκολο. Κόψτε λεπτές φέτες και με αυτές επενδύστε έναν ολόκληρο τοίχο. Επιλέξτε ένα τοίχο όπως του χολ που θέλετε να δώσετε στιλ και με ταινία διπλής επικολλήσεως τοποθετήστε τα το ένα δίπλα στο άλλο. Αν θέλετε να έχετε ακόμα πιο άρτο αποτέλεσμα, βάψτε πρώτα τον τοίχο σε μια γκρι σκούρα απόχρωση.

Να θυμάστε πως έχει σημασία ο τοίχος που θα επιλέξετε. Αποφύγετε τους μεγάλους τοίχους και χώρους γιατί το αποτέλεσμα είναι αρκετά έντονο και μπορεί να τραβήξει το βλέμμα μακριά από την υπόλοιπη διακόσμηση. Προτιμήστε έναν μικρότερο τοίχο ή έναν χώρο που ήταν φτωχά διακοσμημένος μέχρι σήμερα.

Μην διστάσετε να το δοκιμάσετε, το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό και θα αλλάξει πολύ την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας!

Πηγή: spirossoulis.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − eleven =