αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως να κάνεις verified το Instagram προφίλ σου και να πάρεις το μπλε tick

Πως να κάνεις verified το Instagram προφίλ σου και να πάρεις το μπλε tick

Πιθανότατα έχεις δει το μπλε tick που υπάρχει δίπλα από αρκετούς λογαριασμούς στο Instagram. Είναι το λεγόμενο verified που δίνει η πλατφόρμα και πιστοποιεί ότι το προφίλ ανήκει στο πρόσωπο ή στο brand το οποίο αναγράφεται. Αλλά πως μπορείς να πάρεις και εσύ το μπλε tick; Ας δούμε τα βήματα.

Μεταβείτε στο προφίλ σας. Κάντε κλικ στο κουμπί προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

Μεταβείτε στις ρυθμίσεις. Κάντε κλικ στο κουμπί με τις τρεις γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία και κάντε κλικ στο εργαλείο «Ρυθμίσεις» στο κάτω μέρος της οθόνης σας.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω μέχρι να φτάσετε στο κουμπί «Αίτημα επαλήθευσης» (Request Verification). Σημείωση: Αν αυτό δεν εμφανίζεται ακόμα σ’ εσάς, κάντε υπομονή! Το Instagram μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να λανσάρει το χαρακτηριστικό σ’ όλο τον κόσμο.

Συμπληρώστε τη φόρμα. Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη (αυτό που εμφανίζεται μετά το σύμβολο @ στο προφίλ σας) και το πλήρες όνομά σας.

Ανεβάστε μια φωτογραφία της ταυτότητάς σας. Πρέπει να εμφανίζει το όνομά σας και την ημερομηνία γέννησης. Τα αποδεκτά έγγραφα περιλαμβάνουν άδεια οδήγησης, διαβατήριο ή εθνική ταυτότητα.

Στην συνέχεια το Instagram θα επεξεργαστεί το αίτημα σου. Δεν είναι σίγουρο πάντως ότι θα το αποδεχτεί. Συνήθως τέτοια μπλε ticks δίνονται σε Influencers, celebrities ή brands. ‘Η χρήστες με πολλούς followers.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 20 =