αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως να κάνεις Verified την Facebook Page σου (ναι, αυτό το μπλε tick που βλέπεις συχνά)

Πως να κάνεις Verified την Facebook Page σου (ναι, αυτό το μπλε tick που βλέπεις συχνά)

Σίγουρα το έχεις δει πολλές φορές: Ένα μπλε tick που υπάρχει δίπλα από της Facebook Pages διάσημων προσώπων ή διάφορων brands. Είναι το λεγόμενο Verified που μπορεί να κάνει κάποιος στο Facebook. Κάτι που πιστοποιεί ότι η FB Page είναι η επίσημη Σελίδα της εκάστοτε εταιρίας ή προσώπου.

Πως όμως μπορεί να γίνει κάποιος Verified; Χρειάζεται μια μικρή διαδικασία. Καταρχήν να πούμε ότι είναι καλό να κάνεις κάποιες κινήσεις από πριν, έτσι ώστε να πάρεις το «ΟΚ» από το FB. Φρόντισε οι αναρτήσεις σου να σχετίζονται με το brand σου. Επίσης να είναι ενημερωμένες οι πληροφορίες: Website, email, περιγραφή, bio. Είναι επίσης χρήσιμο να έχετε συνδέσει το τηλέφωνο σας ή κάποιο άλλο social κανάλι, αν έχετε.

Όπως σημειώνει το αμερικανικό Hootsuite, αυτό που έχεις να κάνεις στη συνέχεια, είναι να πας στις ρυθμίσεις της σελίδας, στο General menu και να πατήσεις στην ενότητα του Page Verification.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσεις τις ενέργειες που θα σου αναγράφει η καρτέλα που θα ανοίξει. Αφού ολοκληρώσεις τη διαδικασία, το Facebook θα επεξεργαστεί το αίτημα σου και θα σου δώσει το μπλε tick ή όχι. Η απάντηση μπορεί να χρειαστεί 2 ως 45 ημέρες για να έρθει. Αλλά όσο πιο μεγάλο brand είσαι, τόσο πιο γρήγορα έρχεται συνήθως…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 4 =