αρχικηVIRALΠως να κάνεις το σπίτι πιο ζεστό χωρίς να ανάψεις καλοριφέρ

Πως να κάνεις το σπίτι πιο ζεστό χωρίς να ανάψεις καλοριφέρ

Οι θερμοκρασίες έχουν πέσει- λογικό αφού είμαστε στην καρδιά του χειμώνα. Αλλά πως μπορείς να κάνεις το εσωτερικό του σπιτιού σου πιο ζεστό με… οικονομικό τρόπο; Τώρα θα δούμε μερικούς τρόπους για να πετύχεις κάτι τέτοιο. Έτσι θα κάνεις τον χώρο πιο ζεστό, χωρίς να ανοίξεις το καλοριφέρ.

Κράτα τις κουρτίνες ανοιχτές ως τις 5 μ.μ.

Το φως του ήλιου θα ζεστάνει το δωμάτιο μέχρι να φτάσει το βράδυ που θα τις κλείσεις. Η φυσική ζέστη θα κρατήσει για περισσότερη ώρα. Το βράδυ μπορείς να τις κλείνεις για να δημιουργείς έτσι ένα επιπλέον «στρώμα» προστασίας.

Μόνωσε τα παράθυρα

Κόλλησε μια αφρώδη ταινία στα πλαίσια των παραθύρων. Αυτό θα προστατέψει από το κρύο που μπαίνει από πιθανές ρωγμές και θα τα σφραγίζει καλύτερα. Το ίδιο μπορείς να κάνεις στις πόρτες και στις τάβλες από τα ξύλινα πατώματα.

Βάλε χαλιά

Η πλέον κλασσική και απαραίτητη λύση. Βάλε ζεστά, fluffy χαλάκια, χαλιά, μοκέτες, για να δημιουργήσεις cozy και ζεστό περιβάλλον.

Κάλυψε τα σοβατεπί

Χρησιμοποίησε μονωτικό υλικό (όπως σιλικόνη) για να γεμίσεις τα κενά ανάμεσα στο πάνω και το κάτω σημείο των σοβατεπί. Έτσι, δεν θα μπαίνει κρύο από εκεί.

Κεριά

Τα κεριά δεν έχουν μόνο διακοσμητικό ρόλο στο σπίτι σας. Πέρα από το υπέροχο, ρομαντικό φως και το άρωμα που χαρίζουν σε αυτό όταν είναι αναμένα, η αλήθεια είναι ότι ζεσταίνουν και το χώρο σας… κυριολεκτικά. Ανάψτε μερικά λοιπόν το βράδυ στο καθιστικό ή στο υπνοδωμάτιο σας διατηρώντας ερμητικά κλειστά τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα για να νιώσετε τη θέρμη τους!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + 9 =