αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως να εργάζεσαι πιο γρήγορα: Ένα γράφημα παραθέτει τις απλές κινήσεις που πρέπει να κάνεις

Πως να εργάζεσαι πιο γρήγορα: Ένα γράφημα παραθέτει τις απλές κινήσεις που πρέπει να κάνεις

Ξυπνάς το πρωί, και πριν καν σηκωθείς από το κρεββάτι… αρχίζει η δουλειά. Τσεκάρεις μάλλον το κινητό και τα emails σου σωστά; Αμέσως μετά ξεκινούν και τα άλλα tasks που έχεις να κάνεις. Σε μια καθημερινότητα με τόσες εργασίες να περιμένουν, είναι απαραίτητο ένα στοιχείο ανάμεσα σε άλλα: Να μπορείς να ολοκληρώνεις τα tasks που θέλεις γρήγορα. Έτσι μπορείς να πετυχαίνεις τα αποτελέσματα που θες γρήγορα, ενώ παράλληλα θα σου μένει και ελεύθερος χρόνος.

Τι μπορείς να κάνεις όμως πρακτικά, για να γίνεις πιο γρήγορος; Το παρακάτω γράφημα που δημιούργησε το αμερικανικό FundersandFounders.com, δείχνει μερικές απλές κινήσεις. Κάποιες από τις οποίες ίσως δεν περίμενες να ακούσεις. Για παράδειγμα, το να έχεις μια μουσική να παίζει το background μπορεί να σε κάνει να δουλεύεις πιο γρήγορα. Επίσης, αν δεις ότι «κολλάς» σε ένα task για παραπάνω από 30 δευτερόλεπτα, πήγαινε παρακάτω.

Φρόντισε να έχεις καλό φωτισμό στον χώρο σου, και καθαρό γραφείο. Επίσης, γράψε σύντομα emails με λιγότερους από 140 χαρακτήρες. Δες όλες τις συμβουλές παρακάτω.

https://i.pinimg.com/originals/68/7d/8b/687d8b2098619095991a13d346850cf1.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − 3 =