αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως να «εκτοξεύσεις» το site σου: Ένα σεμινάριο με θέμα «Ad Words vs SEO» στο κέντρο της Αθήνας

Πως να «εκτοξεύσεις» το site σου: Ένα σεμινάριο με θέμα «Ad Words vs SEO» στο κέντρο της Αθήνας

Το ΚΕΑΚ ( Κέντρο Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Καινοτομίας), με σαφή προσανατολισμό στην τεκμηρίωση της γνώσης και της δια βίου μάθησης, διοργανώνει σε συνεργασία με το INNOVATHENS powered by Samsung, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, σεμινάριο με θέμα’‘Ad Words vs SEO’’. Στις 9/4 και ώρα 18:00 στον χώρο του InnovAthens.

Σκοπός & Στόχος είναι οι συμμετέχοντες:
– να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν με την πλατφόρμα των Ad Words,
-να μάθουν να διαχειρίζονται τις λέξεις για Οργανική απήχηση μέσα από την ιστοσελίδα τους στις μηχανές αναζήτησης,
-να δουν πρακτικά SEO & Ad Words!

Επιπλέον, θα δεις απλά εργαλεία και πλατφόρμες και πώς τα χρησιμοποιούμε για αποτελεσματικότερες αναζητήσεις λέξεων, βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας μας, κ.ο.κ.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν website. Δεν θα δοθεί καθόλου θεωρητικό πλαίσιο.

Το πρόγραμμα είναι πρακτικό και απευθείας μέσα από τις πλατφόρμες.

Είσοδος δωρεάν, απαραίτητη προεγγραφή εδώ.

Τελευταίο σχόλιο
  • Το SEO ή Search Engine Optimization είναι ένα από τα σημαντικότερα tools του digital marketing. Μέσα από αυτό επιτυγχάνονται υψηλές κατατάξεις στα οργανικά αποτελέσματα της Google, δηλαδή στα αποτελέσματα που εμφανίζεται μια ιστοσελίδα χωρίς πληρωμή. Δεδομένου ότι οι χρήστες του διαδικτύου προτιμούν να κάνουν click στα οργανικά αποτελέσματα της Google παρά στις διαφημίσεις το SEO είναι πολύ πιο αποτελεσματικό για την ουσιαστική αύξηση της επισκεψιμότητας μιας ιστοσελίδας από υποψήφιους πελάτες. Παρόλα αυτά και τα Google Ads είναι ένα σημαντικό εργαλείο επικοινωνίας το οποίο συμπληρώνει το SEO.

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + ten =