αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως να διαβάσεις τα μηνύματα σου στο Facebook, Viber και WhatsApp, χωρίς να το δει ο άλλος

Πως να διαβάσεις τα μηνύματα σου στο Facebook, Viber και WhatsApp, χωρίς να το δει ο άλλος

Πιθανότατα σου έχει τύχει: Να σου έρθει κάποιο μήνυμα inbox στο Facebook ή σε άλλες πλατφόρμες, και να θέλεις να το διαβάσεις χωρίς όμως να δει η άλλη πλευρά την ένδειξη «διαβάστηκε». Αυτό μπορεί να συμβεί. Το It’s Possible σου παραθέτει δύο πιθανούς τρόπους.

1. Διαβάστε τα μηνύματα μέσα από τις ειδοποιήσεις.

Αν δεν έχετε ήδη ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις για το Facebook Messenger, ήρθε η ώρα να το κάνετε. Με αυτόν τον τρόπο όταν σας έρχεται ένα νέο μήνυμα θα μπορείτε να διαβάσετε τι γράφει χωρίς να το ανοίξετε, αφού το μήνυμα φαίνεται ήδη στην ειδοποίηση. Βέβαια, αν είναι πολύ μεγάλο θα μπορείτε να διαβάσετε ένα μόνο μέρος του μηνύματος χωρίς να το ανοίξετε, αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

2. Βάλτε το κινητό σας σε λειτουργία πτήσης (airplane mode)

Είναι ένας γνωστός τρόπος για να διαβάσετε τα μηνύματά σας χωρίς να σας πάρουν χαμπάρι. Kαι εκτός από το Facebook Messenger, λειτουργεί και για το WhatsApp ή το Viber. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μόλις σας έρθει το μήνυμα, είναι να βάλετε το κινητό σας σε λειτουργία πτήσης και να το διαβάσετε. Αμέσως μετά να βγείτε από τα μηνύματα και να βγάλετε το κινητό σας από την λειτουργία πτήσης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 3 =