αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως να γίνεις ο επόμενος Steve Wozniak, σύμφωνα με τον Steve Wozniak (BINTEO)

Πως να γίνεις ο επόμενος Steve Wozniak, σύμφωνα με τον Steve Wozniak (BINTEO)

Είναι ένας από τους ανθρώπους που συμμετείχε στην ίδρυση της Apple, πριν αρκετά χρόνια. Και σίγουρα γνωρίζει καλά το πως μπορεί να χτιστεί ένα success story. Μιλάμε για τον Steve Wozniak. Ένα άνθρωπο σίγουρα λιγότερο προβεβλημένο από τον Steve Jobs. Ωστόσο, συντέλεσε τα μέγιστα στο να εξελιχτεί εκείνη η μικρή εταιρία με το όνομα Apple, σε έναν τεχνολογικό γίγαντα.

Πως μπορεί όμως να βγει ο επόμενος… Steve Wozniak; Σύμφωνα με τον ίδιο, για να εξελιχτεί κάποιος σε tech guru, πρέπει να ακολουθήσει 3 βασικά tips. Ο Wozniak λέει ότι η παιδική του ηλικία ήταν γεμάτη ελευθερίες. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, αν θέλεις ένα παιδί να εξελιχτεί στον επόμενο μεγάλο leader, είναι να μην το επηρεάζεις με τις δικές σου απόψεις. Ο πατέρας του Wozniak μίλαγε για πολιτικά στο τραπέζι, αλλά ποτέ δεν του επέβαλε κάποια άποψη.

Επίσης, πρέπει να ενθαρρύνεις ένα παιδί να εξερευνά τα ενδιαφέροντα του. Γενικά. Όχι το να πάει απαραίτητα σε κάποιο πανεπιστήμιο. Επίσης, πρέπει να αφήνεις περιθώριο έτσι ώστε να ανακαλύψει τα δικά του πάθη, και πετύχει τους στόχους που θέλει.

Use these tips to raise the next creative tech genius

This is how you raise the next Steve Wozniak, says… Steve Wozniak.

Posted by CNBC Make It on Donnerstag, 22. Februar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 9 =