αρχικηVIRAL«Πως να γίνεις εκατομμυριούχος»: Η διαδικτυακή απάτη με την δήθεν μεγάλη επένδυση… του Νίκου Βέρτη (Εικόνα)

«Πως να γίνεις εκατομμυριούχος»: Η διαδικτυακή απάτη με την δήθεν μεγάλη επένδυση… του Νίκου Βέρτη (Εικόνα)

Κάποιοι προσπάθησαν για μια ακόμα φορά να στήσουν κομπίνα μέσω ίντερνετ και να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες. Αυτή τη φορά χρησιμοποίησαν ως «δόλωμα» το όνομα του Νίκου Βέρτη.

Ο τραγουδιστής εμφανίζεται από sites ότι έχει πραγματοποιήσει μια επένδυση η οποία «τρομοκρατεί» την κυβέρνηση και τις τράπεζες, κάτι το οποίο είναι εντελώς ψεύτικο και αναληθές. Οι επιτήδειοι είχαν ως στόχο να «αρπάξουν» λεφτά από πολίτες, λέγοντας τους ότι… θα γίνουν εκατομμυριούχοι.

Ο ίδιος ο Νίκος Βέρτης, με προσωπικό μήνυμά του στο Instagram ζήτησε από τους followers του να προσέξουν τι διαβάζουν και τι πιστεύουν, ενώ εκείνος έχει ήδη ενημερώσει τους αρμόδιους.

«ΠΡΟΣΟΧΗ! Φίλες και φίλοι προσπαθήσαμε να μην ανεβάσουμε τίποτα για να μη διαφημίσουμε αυτούς τους επιτήδειους, όμως θεωρούμε πώς είναι πλέον υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε για αυτού του είδους τις απάτες οι οποίες μπορεί να σας ρίξουν σε δυσάρεστες παγίδες. Ψεύτικα sites, με δήθεν άρθρα από μεγάλες εφημερίδες, τα οποία είναι στημένες μακέτες σε δικό τους υπολογιστή και όχι αληθινές συνεντεύξεις μόνο για να ξεγελάσουν αθώο κόσμο και να τον εξαπατήσουν οικονομικά. Έτσι λοιπόν αυτοί οι επιτήδειοι απατεώνες χρησιμοποιούν διάφορα δημόσια πρόσωπα για να σας ρίξουν στην παγίδα τους. Εγώ πάντως έκανα το καθήκον μου και σας ενημέρωσα, εσείς προσοχή!», ήταν το μήνυμα του Νίκου Βέρτη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 3 =