αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως να βγάλεις 900 ευρώ έξτρα εισόδημα τον μήνα: Το CNBC παραθέτει 4 τρόπους που δεν χρειάζονται εμπειρία

Πως να βγάλεις 900 ευρώ έξτρα εισόδημα τον μήνα: Το CNBC παραθέτει 4 τρόπους που δεν χρειάζονται εμπειρία

Ζούμε σε μια εποχή όπου όλοι ψάχνουν για επιπλέον εισόδημα. Αλλά πως μπορείς να χτίσεις κάτι τέτοιο;

Εάν αναζητάτε μία επιπλέον πηγή εισοδήματος, αλλά δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε ή ποιες δεξιότητες έχετε να προσφέρετε, πιθανότατα υπάρχουν πολλές επιλογές στις οποίες μπορείτε ακόμα να βουτήξετε αμέσως. Μερικες μπορεί απλώς να απαιτούν έναν υπολογιστή και μια σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Εδώ είναι 4 παράλληλες δουλειές που μπορείτε να κάνετε χωρίς εμπειρία, όπως τις παραθέτει το CNBC. Μπορείς να βγάλεις ακόμα και 1.000 δολάρια (κάτι παραπάνω από 900 ευρώ).

Να προσέχεις τα σπίτια άλλων

Οι λεγόμενοι house sitters προσέχουν τα σπίτια των άλλων ενώ λείπουν, παίρνουν την αλληλογραφία τους, ποτίζουν τα φυτά τους, καθαρίζουν και ούτω καθεξής, λέει η Latasha Peterson, αρθρογράφος του side hustle blog, Arts and Budgets. Προσθέτει ότι αυτό μπορεί επίσης να περιλαμβάνει τη φροντίδα των κατοικίδιων τους.

Μπορούν να βγάζουν έως και 39 $ την ώρα, σύμφωνα με το Care.com, ανάλογα με την τοποθεσία και τα καθήκοντά τους.

Online έρευνες

Μια άλλη εύκολη επιλογή που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι οι online έρευνες, στις οποίες οι εταιρείες κάνουν έρευνα αγοράς σχετικά με τα προϊόντα τους για να δουν τι ενδιαφέρει τους πιθανούς πελάτες. Αυτές μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά ή αυτοπροσώπως, μεμονωμένα ή ομαδικά.

Η Peterson δίνει το παράδειγμα μιας έρευνας που έκανε για σανδάλια μέσω μιας πλατφόρμας που ονομάζεται Mindswarms. «Ήθελαν να κάνω ένα video survey», λέει. «Βασικά μου έκαναν ερωτήσεις για διάφορα παπούτσια και σανδάλια και τις απόψεις μου γι’ αυτά», λέει και εξηγεί ότι κατέγραψε τον εαυτό της να απαντά στις ερωτήσεις και υπέβαλε το βίντεο της απάντησής της. Συνολικά, η έρευνα διήρκεσε περίπου 20 λεπτά. Μόλις εγκρίθηκε, της έστειλαν “50 $ μέσω PayPal”, λέει.

Δοκιμάστε να εγγραφείτε για να λάβετε μέρος σε έρευνες και να κάνετε ομάδες εστίασης σε ιστότοπους όπως: Mindswarms, Find Focus Groups, Respondent ή Fieldwork.

Affiliate marketing

Εάν είστε ικανοί στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αυτό θα μπορούσε να είναι μια επιλογή και για εσάς. «Απλώς καταγράφετε τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας δημοφιλή προϊόντα που έχετε στα χέρια σας» για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συμπεριλαμβάνετε links προς τα προϊόντα τα οποία οι άνθρωποι μπορούν να τα αγοράσουν, λέει η ειδικός, Julie Berninger.

Kάντε βίντεο σε Instagram, TikTok ή YouTube εξηγώντας γιατί χρησιμοποιείτε τα εκάστοτε προιόντα. Για να δημιουργήσετε έσοδα, αναζητήστε affiliate ευκαιρίες στους ιστότοπους των προϊόντων, σε ιστότοπους μεγάλων πωλητών όπως το Amazon και το Target ή σε ιστότοπους όπως το ShareASale. Θα σας παρέχουν links που μπορείτε να βάλετε στις περιγραφές των βίντεό σας ή στα προφίλ σας. Όταν κάποιος κάνει κλικ σε έναν σύνδεσμο και αγοράζει το προϊόν, μπορείτε να κερδίσετε μια προμήθεια.

Ο Peterson κέρδισε σχεδόν 100 δολάρια από το ShareASale τον Ιούλιο.

Πώληση εκτυπώσιμων στο Etsy

Τέλος, η Berninger συνιστά να προσπαθήσετε να πουλήσετε εκτυπώσιμα στο Etsy. Τα εκτυπώσιμα είναι λίστες, υπολογιστικά φύλλα, ηλεκτρονικές κάρτες και ούτω καθεξής, που οι άνθρωποι αγοράζουν στο Etsy και στη συνέχεια εκτυπώνουν στο σπίτι ή στέλνουν ηλεκτρονικά. Σκεφτείτε π.χ. ότι πλησιάζει μια γιορτή ή μια μεγάλη εκδήλωση, κοιτάξτε τριγύρω σε ιστότοπους όπως το Pinterest για να δείτε τι είδους ψηφιακά προϊόντα χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για αυτή και, στη συνέχεια, σκεφτείτε μερικές παρόμοιες ιδέες για προϊόντα.

Η Berninger συνιστά να δημιουργήσετε τα προϊόντα σας σε έναν ιστότοπο όπως το Canva.com, ο οποίος είναι δωρεάν και στη συνέχεια να δημοσιεύσετε το προϊόν σας στο Etsy χρησιμοποιώντας σχετικές λέξεις-κλειδιά στον τίτλο, την περιγραφή και τις ετικέτες.

«Η πώληση στο Etsy είναι η αγαπημένη μου δραστηριότητα λόγω του χαμηλού κόστους», λέει η Berninger που βγάζει περίπου 1.000 δολάρια το μήνα σε παθητικό εισόδημα από αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αναστασία Τορνεσάκη δουλεύει για εταιρία στην Αγγλία από το σπίτι της στην Κρήτη

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + seven =