αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως μπορείς να στείλεις μήνυμα στον εαυτό σου μέσω Facebook. Και έχει την χρησιμότητα του

Πως μπορείς να στείλεις μήνυμα στον εαυτό σου μέσω Facebook. Και έχει την χρησιμότητα του

Καμμιά φορά χρειάζεται να σημειώσουμε κάτι πρόχειρα το οποίο θα πρέπει να το ξαναδούμε από άλλο υπολογιστή και σε άλλο μέρος. Για παράδειγμα το να σημειώσουμε κάτι εν ώρα εργασίας και το ξαναδούμε στο σπίτι. Ένας εύκολος τρόπος για να σημειώσετε ένα κείμενο είναι να το στείλετε μήνυμα στον εαυτό σας. Οι περισσότερες εφαρμογές μηνυμάτων σας επιτρέπουν να το κάνετε, αλλά το ξέρετε ότι μπορείτε να στείλετε μηνύματα στον εαυτό σας και μέσω του Facebook Messenger;

Αν είστε σε web εφαρμογή τότε πηγαίνετε στο ιστότοπο του Facebook Messenger, κάντε κλικ στο κουμπί νέου μηνύματος που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της στήλης ανάμεσα στα “Αιτήματα φιλίας” και στις “Ειδοποιήσεις”.

Στο πεδίο “Προς”, πληκτρολογήστε το δικό σας όνομα. Το προφίλ σας θα εμφανίζεται στην κορυφή μαζί με μια λίστα όλων των φίλων σας με ίδιο όνομα. Επιλέξτε το δικό σας προφίλ και στείλτε ένα μήνυμα κειμένου ή μια εικόνα.

Αν είστε σε εφαρμογή smartphone, πηγαίνετε στο messenger, πατήστε το κουμπί για νέα μηνύματα, κάτω δεξιά. Και πάλι, πληκτρολογήστε το δικό σας όνομα και επιλέξτε το προφίλ σας. Στείλτε ένα μήνυμα κειμένου ή μια εικόνα από την φωτογραφική μηχανή του κινητού σας.

Πηγή: iguru.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 7 =