αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠως μπορεί κάποιος να στείλει το βιογραφικό του στην εταιρία Καρέλια

Πως μπορεί κάποιος να στείλει το βιογραφικό του στην εταιρία Καρέλια

Για μια ακόμα χρονιά, η Καπνοβιομηχανία Καρέλια έγινε αντικείμενο συζήτησης, για τα δώρα και τα μπόνους που προσέφερε στους εργαζομένους της. Πως μπορεί όμως κάποιος να εργαστεί εκεί; Αρκεί να ανατρέξει στο site της εταιρίας και να πάει στην καρτέλα για τις θέσεις εργασίας. «Ως ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα, η Καπνοβιομηχανία Καρέλια αναγνωρίζει τη συνεισφορά του προσωπικού της στην επιτυχία της» εξηγεί η εταιρία.

«Εξασφαλίζουμε,στους ανθρώπους μας όχι μόνο ένα ασφαλές και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, αλλά και τη δυνατότητα – μέσα από τις διαρκείς επενδύσεις μας για την κατάρτισή τους – να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες ώστε να μπορούν ν’ ανταποκριθούν στις προκλήσεις του μέλλοντος« συμπληρώνει.

Η Καπνοβιομηχανία Καρέλια αναζητά ενθουσιώδη και αφοσιωμένα άτομα που διαθέτουν:

  • Δημιουργικότητα
  • Πάθος για επιτυχία
  • Ηγετικές ικανότητες

Και τα οποία θα είναι προσηλωμένα στην ποιότητα, στην καινοτομία και στην πρωτοτυπία, εργαζόμενα μέσα σ’ ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον, γεμάτο προκλήσεις.

Πηγαίνοντας κάποιος στην καρτέλα «Υποβολή Βιογραφικού», μπορεί να στείλει το βιογραφικό του. Σημειώνοντας επίσης το τμήμα στο ενδιαφέρεται να εργαστεί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την εν λόγω καρτέλα ΕΔΩ. Θα πρέπει βέβαια να πούμε ότι, όπως συμβαίνει στις περισσότερες εταιρίες, τα βιογραφικά αυτά ενδέχεται να πηγαίνουν σε κάποιο ηλεκτρονικό αρχείο. Και στη συνέχεια, όταν υπάρξει κάποια ανοιχτή θέση να γίνονται οι σχετικές συνεντεύξεις. Άρα λοιπόν, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάποιος υποψήφιος θα κληθεί άμεσα για πρόσληψη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 11 =