αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως μπορείς να ταξιδεύεις δωρεάν, αξιοποιώντας το Instagram προφίλ σου

Πως μπορείς να ταξιδεύεις δωρεάν, αξιοποιώντας το Instagram προφίλ σου

Πιθανότατα το έχεις δει: Αρκετοί είναι αυτοί που αυτοαποκαλούνται Instagrammer ή Influencers και καταφέρνουν να ταξιδεύουν δωρεάν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Και όντως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί. Μπορεί να μοιάζει δύσκολο το να αποκτήσεις ένα μεγάλο εισόδημα μέσω Instagram, ωστόσο το να καταφέρεις να «κλείσεις» δωρεάν ταξίδια είναι σαφώς πιο εύκολο. Αφού η άλλη πλευρά δεν θα σου δώσει χρήματα, αλλά θα σου παρέχει μια υπηρεσία της δωρεάν.

Τι πρέπει να κάνεις; Το παρακάτω γράφημα παραθέτει μερικές συγκεκριμένες κινήσεις. Καταρχήν, πριν προσπαθήσεις να κλείσεις τα deals, πρέπει να χτίσεις το κοινό σου. Φτιάξε ένα προφίλ που θα εστιάζει στα ταξίδια και προσπάθησε να συγκεντρώσεις πάνω από 10.000 followers. Αυτή είναι μια καλή βάση για να μπορέσεις να διαπραγματευτείς με τα διάφορα brands.

Στην συνέχει προσέγγισε εταιρίες του χώρου. Όπως ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά πρακτορεία ή αεροπορικές εταιρίες. Τι θα τους παρέχεις; Προβολή στο κοινό που έχεις ήδη φτιάξει. Έτσι σε αντάλλαγμα αυτοί μπορούν να σου προσφέρουν κάποιες υπηρεσίες δωρεάν.

Αφού πας στον εκάστοτε προορισμό, φρόντισε να παράγεις περιεχόμενο υψηλού επίπεδο, έτσι ώστε να προσελκύσεις και άλλες τέτοιες συνεργασίες. Σε βάθος χρόνου είναι πιθανό να έρχονται οι εταιρίες σε εσένα, αντί να πηγαίνεις εσύ σε αυτές.

Θα πρέπει να σημειώσουμε βέβαια, ότι όλη αυτή η διαδικασία χρειάζεται χρόνο και δουλειά. Μην περιμένεις ότι θα δημιουργήσεις ένα προφίλ στο Instagram σήμερα, και αύριο θα βρεθείς δωρεάν… στους Καταρράχτες του Νιαγάρα.

https://i.pinimg.com/564x/c0/b1/40/c0b140212b299835dd93731bff695c76.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 + eleven =