αρχικηVIRALΠως μπορείς να πάρεις 1+1 καφέ δώρο από τον Γρηγόρη

Πως μπορείς να πάρεις 1+1 καφέ δώρο από τον Γρηγόρη

Η Vodafone ξεκινάει μια νέα στρατηγική συνεργασία με τα καταστήματα ΓΡΗΓΟΡΗΣ, με στόχο να ενισχύσει τα προγράμματα επιβράβευσης των πελατών της Vodafone Thank You και CU Around. Με τη νέα αυτή συνεργασία όλοι οι συνδρομητές της έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν καθημερινά τον αγαπημένο τους καφέ από τα καταστήματα ΓΡΗΓΟΡΗΣ και να κερδίσουν ακόμα έναν, εντελώς δωρεάν.Η Vodafone ξεκινάει μια νέα στρατηγική συνεργασία με τα καταστήματα ΓΡΗΓΟΡΗΣ, με στόχο να ενισχύσει τα προγράμματα επιβράβευσης των πελατών της Vodafone Thank You και CU Around. Με τη νέα αυτή συνεργασία όλοι οι συνδρομητές της έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν καθημερινά τον αγαπημένο τους καφέ από τα καταστήματα ΓΡΗΓΟΡΗΣ και να κερδίσουν ακόμα έναν, εντελώς δωρεάν.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και το μόνο που χρειάζεται είναι οι συνδρομητές Vodafone να αποκτήσουν έναν κωδικό μέσω της εφαρμογής My Vodafone και αντίστοιχα οι συνδρομητές CU μέσα από το My CU App, ή με ένα SMS με τη λέξη ΓΡΗΓΟΡΗΣ στο 54646 (χρέωση 0,2 €/ κωδικό). Τον κωδικό αυτό, μπορούν να τον εξαργυρώσουν στα ταμεία των καταστημάτων Γρηγόρης, οnline στο www.gregorys.gr ή στην εφαρμογή Gregory’s app ή και τηλεφωνικά στο 2130400400 οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας!

Τα προγράμματα επιβράβευσης πελατών Vodafone Thank You και CU Around μέσω προσεκτικά επιλεγμένων συνεργασιών, δίνουν τη δυνατότητα σε όλους τους συνδρομητές της να απολαμβάνουν μια σειρά από προσφορές και εμπειρίες, σε πολύ προνομιακές τιμές, όπως ταξίδια, θέατρα, αγορές σε μεγάλα καταστήματα και supermarket κλπ. Παράλληλα, το CU Around αποτελεί το μοναδικό νεανικό πρόγραμμα επιβράβευσης, που μαζί με τις οικονομικές προσφορές και τα προνόμια, προσφέρει αποκλειστικά στους συνδρομητές του CU και μοναδικές εμπειρίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 1 =