αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως μπορείς να μπεις δωρεάν στα αναγνωστήρια του ΚΠΙΣΝ- Για να δουλέψεις με το laptop σου ή να διαβάσεις

Πως μπορείς να μπεις δωρεάν στα αναγνωστήρια του ΚΠΙΣΝ- Για να δουλέψεις με το laptop σου ή να διαβάσεις

Είναι ένα από τα μέρη που πάω συχνά για να δουλέψω με το laptop μου. Τα αναγνωστήρια του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Οι συγκεκριμένοι χώροι ήταν κλειστοί για μεγάλο χρονικό διάστημα κατά την περίοδο των lockdowns, όμως τώρα είναι ανοιχτοί για το κοινό.

Γράφει ο Γιάννης Μπελεγρίνης

Η είσοδος παραμένει δωρεάν, ωστόσο χρειάζεται συγκεκριμένη διαδικασία για να μπεις. Τα βήματα είναι τα εξής:

1- Κάνεις εγγραφή μέλους στο site της Εθνικής Βιβλιοθήκης (αυτό χρειάζεται να το κάνεις μία φορά)

2- Κάθε φορά που μπαίνεις στο ΚΠΙΣΝ δίνεις το email σου, παίρνεις ένα ειδικό καρτελάκι και μπαίνεις στο αναγνωστήριο

3- Κατά την αποχώρηση σου, αφήνεις πάλι το καρτελάκι

Σημειώνεται ότι για τα αναγνωστήρια που περιλαμβάνουν και δανεισμό βιβλίων, χρειάζεται ραντεβού. Αυτή τη στιγμή η χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους είναι υποχρεωτική (και όταν κάθεσαι σε κάποιο τραπέζι αναγνωστηρίου). Δεν ζητείται κάποιο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης Covid, για να μπεις στα αναγνωστήρια.

Να σημειώσουμε επίσης ότι, με τα τωρινά δεδομένα, στις 16:00 τα αναγνωστήρια κλείνουν για το κοινό. Αυτό το χρονικό όριο δεν υπήρχε πριν τα lockdowns.

Για όσους επιλέξουν να πάνε με το laptop τους στο ΚΠΙΣΝ, να πούμε ότι αυτή τη στιγμή εκεί θα βρουν ταχύτητες ίντερνετ περίπου στα 30 Mbps. Και φυσικά υπάρχουν μεγάλα τραπέζια και διαθέσιμες πρίζες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − three =