αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως μπορείς να λάβεις κατάρτιση από την Google στο Digital Marketing και να βρεις μία θέση εργασίας

Πως μπορείς να λάβεις κατάρτιση από την Google στο Digital Marketing και να βρεις μία θέση εργασίας

To Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, o ΟΑΕΔ και η Google, υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των ανέργων και οικονομικά ευάλωτων συμπολιτών μας (δικαιούχους ΕΕΕ).

Η δράση αυτή αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας «Grow Greece with Google» (grow.google/intl/el), η οποία έχει στόχο να στηρίξει την ανάκαμψη της χώρας μέσω της τεχνολογίας προσφέροντας σε νέους από 15-29 ετών, την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων προκειμένου να αναπτύξουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε κάτω από την “ομπρέλα” της Εθνικής Συμμαχίας για Ψηφιακές Δεξιότητες στο οποίο συμμετέχουν το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ο ΟΑΕΔ και η Google.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Grow Greece with Google», η πρώτη δράση θα περιλαμβάνει τη δωρεάν κατάρτιση στο ψηφιακό μάρκετινγκ (digital marketing) από τη Google, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας για περίπου 3.000 νέους, που θα επιλεγούν από τον ΟΑΕΔ, για να βελτιώσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες.

Στη δεύτερη φάση του προγράμματος, λαμβάνεται μέριμνα ώστε οι ωφελούμενοι να συνδεθούν με επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα ώστε να αποκτήσουν και την αντίστοιχη αμειβόμενη εργασιακή εμπειρία στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ για διάστημα έξι μηνών ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα της παρέμβασης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × two =