αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως μπορείς να κάνεις φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις μέσω του Gmail

Πως μπορείς να κάνεις φωνητικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις μέσω του Gmail

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Gmail για να πραγματοποιήσετε φωνητικές κλήσεις ή βιντεοκλήσεις, εκτός από την αποστολή και λήψη email; Από τα τέλη του 2021, το Gmail προσφέρει πρόσβαση σε κλήσεις μέσω της ενσωματωμένης λειτουργίας συνομιλίας του. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Gmail για Android ή iOS, μπορείτε να καλέσετε έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου, σταθερού ή VoIP. Και μπορείτε να λαμβάνετε φωνητικές κλήσεις ή βιντεοκλήσεις από άλλο άτομο.

Η λειτουργία φωνητικών κλήσεων και βιντεοκλήσεων είναι διαθέσιμη για το Google Workspace, το G Suite και τους προσωπικούς λογαριασμούς Google. Μπορείτε να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις σε ένα άτομο αλλά όχι ομαδικές. Για ομαδικές κλήσεις, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Google Meet, το οποίο είναι προσβάσιμο από την εφαρμογή Gmail, αν και απαιτεί να στείλετε έναν σύνδεσμο σε άλλους συμμετέχοντες. Για το λόγο αυτό, η δυνατότητα φωνητικής κλήσης και βιντεοκλήσης, είναι ταχύτερη και ευκολότερη για μεμονωμένες κλήσεις.

Εάν δεν έχετε ήδη την εφαρμογή Gmail στο τηλέφωνο ή το tablet σας, κατεβάστε την για iOS/iPadOS ή Android. Από εκεί, ανοίξτε την εφαρμογή και ενεργοποιήστε το εικονίδιο Chat εάν δεν το βλέπετε στην κάτω γραμμή εργαλείων. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις οριζόντιες γραμμές επάνω αριστερά και επιλέξτε Ρυθμίσεις. Πατήστε τη διεύθυνση email για τον λογαριασμό σας στο Gmail. Στην ενότητα Γενικά, ενεργοποιήστε τον διακόπτη ή πατήστε το πλαίσιο για την καρτέλα Εμφάνιση συνομιλίας και διαστημάτων.

Πηγή: secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 13 =