αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως μπορείς να βγάλεις χρήματα μέσα από το TikTok με τα «TikTok codes»

Πως μπορείς να βγάλεις χρήματα μέσα από το TikTok με τα «TikTok codes»

Εσύ έχεις προφίλ στο TikTok; Αν όχι, μπορείς να ξεκινήσεις τώρα. Το esquire αναλύει μάλιστα έναν από τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να βγάλεις χρήματα μέσα από την πλατφόρμα: Είναι τα TikTok codes. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα επιπρόσθετο κίνητρο στους χρήστες να πολλαπλασιάσουν με τον τρόπο τους το κοινό που χρησιμοποιεί το εν λόγω κοινωνικό δίκτυο.

Τι είναι τα TikTok codes

Είναι κάτι σαν κωδικοί που “προσκαλούν” νέους χρήστες στην πλατφόρμα με εφαλτήριο την ίδια. Αν οι νέοι συνδρομητές δημιουργήσουν λογαριασμό στο TikTok χρησιμοποιώντας τον κωδικό που θα τους στείλεις, εσύ βγάζεις χρήματα. Το ποσό ξεκινάει από μία απλή βάση και αυξάνεται όσο περνούν οι μέρες και οι χρήστες που τους σύστησες την πλατφόρμα, παραμένουν ενεργοί. Μετά τις δέκα ημέρες, το ποσό γίνεται πιο “συγκεκριμένο”. Εν ολίγοις, σε περίπτωση που έχεις πολλούς ακολούθους π.χ στο Instagram, τους προσκαλέσεις να γίνουν μέλη στο TikTok και αυτοί συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν μετά τις 10 ημέρες, αυτό μεταφράζεται σε περίπου 12,34 ευρώ (σε τιμές Μεξικού, ενδέχεται από χώρα σε χώρα το ποσό να διαφέρει). Δεν τα είχες και χθες, επομένως, δεν είναι καθόλου άσχημο, σωστά;

Πώς ενεργοποιείς τα TikTok codes

Στο TikTok, στην κορυφή επιλέγεις το δεύτερο εικονίδιο από αριστερά προς τα δεξιά, εκείνο που μοιάζει με κέρμα. Θα εμφανιστεί μια σελίδα. Στο κάτω μέρος θα σου ζητήσει να μοιραστείς τον κωδικό σου για να βγἀλεις χρήματα. Το επιλέγεις και θα εμφανιστεί ένας κωδικός με οδηγίες και λεπτομέρειες για το πώς λειτουργεί το σύστημα. Αυτό μπορεί να κοινοποιηθεί μέσω διαφορετικών πλατφορμών όπως το WhatsApp ή το Facebook.

Η εφαρμογή επίσης, επιτρέπει να στέλνεις γρήγορες προσκλήσεις για να είναι πιο εύκολη η διαδικασία. Ομοίως, θα εμφανιστεί μια λίστα με τους χρήστες που έχουν ήδη λάβει πρόσκληση. 

Πώς καταβάλλονται τα χρήματα από το TikTok 

Η πληρωμή για τους κωδικούς TikTok πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό που έχεις συνδέσει με την εφαρμογή. Μόλις βγάλεις τα πρώτα σου χρήματα, θα εμφανιστούν στη σελίδα των ρυθμίσεων που προαναφέραμε.

Για ανάληψη χρημάτων, το TikTok ζητά να συνδέσεις έναν τραπεζικό λογαριασμό ή PayPal έτσι ώστε να μπορεί να σας τα μεταφέρει και να μπορείς να τα πάρεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Όταν φτάσεις ωστόσο ένα όριο που αναγράφεται στις ρυθμίσεις, δε θα μπορείς να το κάνεις, οπότε καλύτερα τσέκαρέ το εξαρχής.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 2 =